Passat Abs tuli

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
ileogra
Huviline
Auto: VW Passat B5.5 1.9TDI 96kw
Passat Abs tuli

Lugemata postitus Postitas ileogra »

Peale piduriketaste ja klotside vahetust on hakanud abs tulukest põlema lööma, koos kollase hüüumärgiga( veojõu kontroll vms?)
Diagnostika näitas, et "Pressure sensor"
Sama mure oli ka mõni aeg tagasi, enne vahetust. Siis sai terve abs plokk ära vahetatud, lootes, et asi sellega piirdub ja tol korral saigi kõik korda, aga nüüd on mure tagasi. Kas on veel variante mis seda põhjustada võiks? Ei tahaks uskuda, et jällegi absi plokis asi.

tlauri
Huviline
Tänatud: 17 korda

Re: Passat Abs tuli

Lugemata postitus Postitas tlauri »

Diagnostika näitas seal veel midagi peale selle kahe sõna ja sellest infost on abi diagnostikule. RT jutt G201 ümber on siin: http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/01435" onclick="window.open(this.href);return false;
51905398 - diagnostikaseadmed ja töövahendid- VAS/VAG, AUTEL, AUTOCOM, LAUNCH jne- viewtopic.php?f=159&t=77012

copilot
Huviline
Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas copilot »

Otsi pädev diagnostik,on minu esmane soovitus!
Diesel Power KEEPS ME GOING

ileogra
Huviline

copilot kirjutas:Otsi pädev diagnostik,on minu esmane soovitus!
Kas diagnostik peaks oskama ka neid vigu parandada või tema on lihtsalt see kes mulle selle veakoodi ette laob.
Tegemist on tõesti selle G201 veaga, aga kas ma peaks selle RT jutu siis parandajale edastama ja tema siis proovib kõik võimalikud variandid läbi mis siis lõpuks aitab?

Täiesti võõras teema minu jaoks kahjuks.

Lisan veel seda ka, et tuli vahel põleb, vahel mitte.
Viimati muutis ileogra, 27 Apr 2014, 21:59, muudetud 1 kord kokku.

copilot
Huviline
Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas copilot »

Kui sa tlauri linki lugesid, siis saad isegi vast aru, et diagnostiku ja "diagnostiku" vahel on suur vahe. Jah, kui soovid, võid otsida kellegi, kes annab sulle korraliku ülevaate veakoodidest koos nende numbritega ja kirjeldustega ja siis saab vb edasi ose netist otsida. Kuna aga, sinu jaoks tume maa kogu see autonduse asi, nagu sa ütlesid, siis tuleks ikka otsida pädev tegija v koht, kes peale veakoodide lugemise oskab ka vajalike live data andmeid vaadata mis võivad veakoodiga seoses olla.
Diesel Power KEEPS ME GOING

ileogra
Huviline

Vb keegi oskab soovitadaTartus mõnda sellist asjalikku kohta?

ileogra
Huviline

Tundub, et probleem sai lahendatud ja vea allikaks oli pidurikonn, mis ilmselt ei saanud korralikult ühendust vms ja sellepärast ja tuli vilkus. Paar päeva on nüüd vaikus majas olnud, peale anduri vahetust.

Vasta

Mine “Elektroonika”