Roolilatt passatil.

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses mootoriga.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
meduus
Uustulnuk
Telefon: 56912998
Auto: vw passat
Roolilatt passatil.

Lugemata postitus Postitas meduus »

Tere. Mul üks probleem passatiga. Nimelt hommikuti on rool kange ja vaatasin, et roolivõimu õli ei käi ka paagis ringi. Nagu mingi tropp oleks kusagil torudes ees vms. Peale natukest käimist ja ka sõitmist hakkab tööle ja töötab terve päeva ilusti. Soojenedes ei ole mingit probleemi. Pumba lasin vahetada kunagi talvel ära ja peale seda hakkas see jama pihta. Ei ole siiani pihta saanud asjale, mis nagu viga võib olla. Arvatavasti roolilatis mingi jama on sees. Otsad vist vigased vms. Kas võib asi ka selles olla, et on vale õli sisse pandud ja kaks õli ei sobi kokku oma vahel? Sest see vana kes mul pumpa vahetas juba ise surus mulle, et peaks lati ka ära vahetama tal vana kes taastab neid jne jne. Suht tekitas kahtluse küll et vana ise mahhineeris midagi et tööd juurde saada vms. :D Ma olen mingi neli korda juba õli vahetanud lootes et kui on vana õli või mingi muu vedelik sinna mingi klimbi tekitanud vms peseks välja selle.

ylar33
Huviline
Telefon: 56876736
Auto: golf21,6TD,audic4 2,8 quattro avant. caddy mk1,golf2 1,8b 89a

Re: Roolilatt passatil.

Lugemata postitus Postitas ylar33 »

vaheta latt ära ja asi tahe;))
Don´t say nothing.

Stollu
Huviline
Auto: Bora AUQ(rip), Golf3 GTI(ex) , Audi A4 ASN
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Stollu »

äkki vana kaotas sul pumbapoolse banjopoldi ära ja võttis kuskilt karbist tavalise ja keeras vooliku kinni siis on seal sul pime ees kui õli ringi ei käi :)

meduus
Uustulnuk

Eks ma olen mõelnud jah lati ära vahetada, aga imelik on see et see rooli jäikus (nagu võimu ei oleks) on ainult natukest aega ja siis rohkem ei ole.

Stollu
Huviline
Auto: Bora AUQ(rip), Golf3 GTI(ex) , Audi A4 ASN
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Stollu »

meduus kirjutas:Eks ma olen mõelnud jah lati ära vahetada, aga imelik on see et see rooli jäikus (nagu võimu ei oleks) on ainult natukest aega ja siis rohkem ei ole.
Näiteks Cliol mida ma vahest kasutan on käivitus hetkest ka jäik 5 sekki ennem kui rool ellu ärkab aga neil ongi omamoodi roolisüsteem.
Õli kuskilt ei immitse su latil? keera rattaid põhja mõlemas suunas ja vaata mis lati ümbruses toimub.

Kasutaja avatar
NOTFAST
Tunnustatud
Telefon: 5141947
Auto: Hunnik erinevaid Volkse, MB ja BMW
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas NOTFAST »

Pigem hakkab pump surema. Vast saad veel õlivahetusega hakkama. Kindlasti ikka õige õli sisse ja vaata kas sees olev õli on minetanud õige värvi ja on tumepruun?
Tartu ja Võru vahel. Tel 5141947
VAG autode remont ja enamus autode diagnostika. Sportautod ja nendega seonduv. Autoabi ja lammutus. karol@kolleriauto.ee Küsi kindlustust. Ametlik koostööpartner.

meduus
Uustulnuk

Pumba ma alles panin uue ja latt ei leki ka kusagilt. Õlisid olen ka vahetanud nii viis korda. :) Olen mõelnud uue auto ostu peale juba. :D

Vasta

Mine “Mootor”