releede asukoht 1,9 tdi

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
hegert
Huviline
Auto: passat 1,9tdi 97 a
releede asukoht 1,9 tdi

Lugemata postitus Postitas hegert »

Kas keegi teab kus asuvad selle isendi releed. Aju juures on kolm releed ja juhi jalge juures neli. Aga rohkem ei leia

Kasutaja avatar
J.Aru
Moderaator
Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
Tänanud: 51 korda
Tänatud: 61 korda

Re: releede asukoht 1,9 tdi

Lugemata postitus Postitas J.Aru »

Minuteada tal rohkem releesid polegi. Olen lammutanud samasugust Passatit palju aga kuskilt pole rohkem releesid leidnud ja foorumist pole ka kuskil lugenud, et kuskil veel releesid oleks.
Viimati muutis J.Aru, 31 Mai 2014, 21:14, muudetud 2 korda kokku.

hegert
Huviline
Auto: passat 1,9tdi 97 a

Lugemata postitus Postitas hegert »

Tänud

Failure
Huviline
Auto: 4WD Bora

Lugemata postitus Postitas Failure »

Mul (autol noh) suunatuled ei vilgu enam. Kas see pole miski relee teema? Või on miski kondekas kusagile peidetud? Klõpsatus käib/kostub ohutulede nupu tagant, kuid kuidas sinna ligisaab? Kas tuleb jõuga nupp välja kangutada?
Link ka http://www.youtube.com/watch?v=vNKZ12eOhPk" onclick="window.open(this.href);return false;
Viimati muutis Failure, 21 Juun 2014, 08:14, muudetud 2 korda kokku.
Kui asi pole ratastes, siis on ta kummis!

Kasutaja avatar
J.Aru
Moderaator
Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
Tänanud: 51 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas J.Aru »

Failure kirjutas:Mul (autol noh) suunatuled ei vilgu enam. Kas see pole miski relee teema? Või on miski kondekas kusagile peidetud? Klõpsatus käib/kostub ohutulede nupu tagant, kuid kuidas sinna ligisaab? Kas tuleb jõuga nupp välja kangutada?
Link ka http://www.youtube.com/watch?v=vNKZ12eOhPk" onclick="window.open(this.href);return false;
Suunatulede relee on jah ohutulede lüliti taga, hea oleks kui kuidagi käega sellele lülitile tagant ligi pääseks ja saaks välja lükata kuna muidu kangutades võib jäljed peale teha.

Kasutaja avatar
Nirgid
Klubiline
Auto: VW Passat Variant Bluemotion 2.0 TDI 110 kW 2016
Tänanud: 42 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Nirgid »

J.Aru kirjutas:
Failure kirjutas:Mul (autol noh) suunatuled ei vilgu enam. Kas see pole miski relee teema? Või on miski kondekas kusagile peidetud? Klõpsatus käib/kostub ohutulede nupu tagant, kuid kuidas sinna ligisaab? Kas tuleb jõuga nupp välja kangutada?
Suunatulede relee on jah ohutulede lüliti taga, hea oleks kui kuidagi käega sellele lülitile tagant ligi pääseks ja saaks välja lükata kuna muidu kangutades võib jäljed peale teha.
võtad kliimaploki eest ära,saad tagant ligi et klemme kokku vajutada ja lüliti välja lükata,või õhukeste metall ribadega mina leitsin nõuka aegsed lauanoad mis sobisid ideaalselt lükkad lüliti vahele(üles ja alla)tunnetad et lukustid jäävad noatera peale ja tõmbad lüliti välja.Loodan et ei läind väga segaseks.
Tervitades Annika ja Mart

Vasta

Mine “Elektroonika”