Kas kellegil oleks täna Pärnumaal laenata korraks 120A genekat, mis toimib 2 poolselt soonrihmalt. Kui vaja siis kruvin ise selle maha ja panen ka tagasi. Autoks on siis Golf 4 1.9 tdi 74 kw. Probleem siis selles, et autole on tekkinud juurde mingi imelik krõbin mis on ainult siis kui soon rihm peal on. Kui rihma maha võtan on ka krõbin kadunud. Kuna olen ära vahetanud juba rihmapinguti, roolivõimu pumba ja kontrollinud järgi ka kliimapumba siis rohkem variante mul enam ei ole kui ainult genekas. Genekal vahetasin eile ära otsa rulliku koduste vahenditega aga nüüd on kahtlus just laagrite suhtes. Aga ennem kui lasen selle kapitaalselt korda teha, sooviksin veenduda, et kas asi on ikka selles. Selle anomaalia pärast on edasi lükkunud mu perereis Ukrainasse sugulaste juurde ja olen pusinud selle probleemiga juba 3 päeva, mu närvid on juba üles ütlemas oma väikse Golfiga, mis on teeninud mind truult ja hästi. Vajadusel olen ka selle abi eest maksta sümboolse summa.
Lugupidamisega ErkiJ
tel nr 53 09 20 12
Palun abi genekaga.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Vw multivan highline 2.5tdi 4motion 2006
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 3 korda
Palun abi genekaga.
Viimati muutis ErkiJ, 24 Juun 2014, 10:28, muudetud 3 korda kokku.
Ära sõida kunagi kiiremini, kui su kaitseingel lennata suudab!!!
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
Re: Palun abi genekaga.
Jagad ka infi, mis kala oli?ErkiJ kirjutas:Sain asja korda.
Diesel Power KEEPS ME GOING