Spidomeeter ei tööta!
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Spidomeeter ei tööta!
Tere.
Autoks G3 1.9 47Kw 92`
Mure siis selline, et sõidu pealt käis mingi "klõks" ja kiiruse kell nullis, ei tea, milles viga võib olla.
Olen proovinud vahetada käigukastis olevat kiiruse andurit, aga ikka mitte midagi, olen juhtmed üle kontrollinud, kõik oleks justkui nii, kuis peab, veel olen proovinud teisi spidomeetreid, aga kell tööle ei hakka.
Siinkohal küsingi nõu, äkki keegi oskab pakkuda, mis võib viga olla?
Ette tänades: Tauri
Autoks G3 1.9 47Kw 92`
Mure siis selline, et sõidu pealt käis mingi "klõks" ja kiiruse kell nullis, ei tea, milles viga võib olla.
Olen proovinud vahetada käigukastis olevat kiiruse andurit, aga ikka mitte midagi, olen juhtmed üle kontrollinud, kõik oleks justkui nii, kuis peab, veel olen proovinud teisi spidomeetreid, aga kell tööle ei hakka.
Siinkohal küsingi nõu, äkki keegi oskab pakkuda, mis võib viga olla?
Ette tänades: Tauri
Re: Spidomeeter ei tööta!
Kaitsmed on ka üle vaadatud, ainult, et kas mõni relee ka seda mõjutada võib?ylar33 kirjutas:Äkki uurid veidi kaitsmeid,et äkki on viga seal.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 86 korda
- Tänatud: 178 korda
Kui oli kuuldav klõks siis kahtlusta kastis olevat spidotigu mille küljes istub spidoandur.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Okei, eks peab üle vaatama.GTI kirjutas:Kui oli kuuldav klõks siis kahtlusta kastis olevat spidotigu mille küljes istub spidoandur.
Aga spidotigu siis see, "hammastega" osa, mis käigukastis?Tauri1999 kirjutas:Okei, eks peab üle vaatama.GTI kirjutas:Kui oli kuuldav klõks siis kahtlusta kastis olevat spidotigu mille küljes istub spidoandur.

Ehks siis see, mille küljes kiiruse andur?
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 86 korda
- Tänatud: 178 korda
Sellele pildil olevale asjale pane pistik külge, aja teda millegagi ringi ja vaata, kas spido ärkab ellu.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Antud pildil olev asjake on pärit kaasfoorumlase teemast, aga enda omal võin seda proovida küll.GTI kirjutas:Sellele pildil olevale asjale pane pistik külge, aja teda millegagi ringi ja vaata, kas spido ärkab ellu.
Eks proovin ära lähiakal

Tänud!