B6 Gabariit põleb/ei põle

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
nelivedu
Huviline
Auto: VW Passat 3,2 4MOTION R-line look
B6 Gabariit põleb/ei põle

Lugemata postitus Postitas nelivedu »

Tekkis anomaalia 2010 aasta isendil!
Paned auto käima (tuled väljas asendis) näitab armatuuris tule probleemi ja kirjutab, et tagumine gabariit ei tööta. Kui paned tuled põlema kaob viga ära ja reaalselt tuli (tehase LED) töötab.
Kui paned auto käima lüliti lähitulede asendis siis näitab jälle viga ja reaalselt ei põle ainult LED-ide välimine ring, sisemine osa töötab. Kui nüüd tuled korra välja lülitad ja uuesti tööle paned siis tuli hakkab tööle. Tuledelüliti viga? Kui nii siis miks osa tulest töötab?
Kaabliga pole jõudnud kontrollida.

dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Re: B6 Gabariit põleb/ei põle

Lugemata postitus Postitas dellu »

Pigem ilmselt ikkagi mingi tule enda viga äkki. Peaks olema nn diagnoosiv kontroll peal, et kui pirni pole, siis ma voolu ka ei anna. Vahetasin siin just ükspäev numbritule pirne paar aastat vanemal volkaril ja ka pirnid välja ära, keerasin tuled peale ja uut pirni sisse panema. No ei tööta uus pirn ka. Vedasin juba multimeetri välja. no ei ole pinget noh. Olin juba valmis lammutama asuma kui tekkis mõte, et prooviks korra välja - sisse ja ennenäe, töötaski. Võimalik et ühel või teisel juhul sul kontrolli ei teostata ja seetõttu ka põleb/ei põle. Neid nn kontrolle peaks küll saama välja progeda kaabliga, ma endal ka just ajan taga armatuuris olevat viga, mis mingeid side lighte taga ajab, kuigi kõik tuled justkui töötaks ilusti.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

nelivedu
Huviline
Auto: VW Passat 3,2 4MOTION R-line look

Lugemata postitus Postitas nelivedu »

Nii lõpuks sai eile kaabli külge ja diagnoos oli, et vooluahela viga. Kuna pool tulest põleb siis ilmselt ongi tules sees probleem. Sai veel korra pistiku klemme ka kontrollitud aga need tundusid puhtad ja korras olevat. Eks tuleb aega leida ja tuli maha võtta.

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 56 korda
Tänatud: 587 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

dellu kirjutas:Pigem ilmselt ikkagi mingi tule enda viga äkki. Peaks olema nn diagnoosiv kontroll peal, et kui pirni pole, siis ma voolu ka ei anna. Vahetasin siin just ükspäev numbritule pirne paar aastat vanemal volkaril ja ka pirnid välja ära, keerasin tuled peale ja uut pirni sisse panema. No ei tööta uus pirn ka. Vedasin juba multimeetri välja. no ei ole pinget noh. Olin juba valmis lammutama asuma kui tekkis mõte, et prooviks korra välja - sisse ja ennenäe, töötaski. Võimalik et ühel või teisel juhul sul kontrolli ei teostata ja seetõttu ka põleb/ei põle. Neid nn kontrolle peaks küll saama välja progeda kaabliga, ma endal ka just ajan taga armatuuris olevat viga, mis mingeid side lighte taga ajab, kuigi kõik tuled justkui töötaks ilusti.
Sul tegu Touranniga? Sellel on ühes tagatules kolm gabariidi pirni ->pidur/gabariit 21w; gabariit 5w; udu/gabariit 21w, seda keskmist 5w gabariiti ei panda tavaliselt sealt keskelt täheligi, eriti kui juhtub, et mõlemalt poolt korraga läbi on.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas dellu »

Ilmselt nii ongi jah, uurisin ise ka ükspäev pimedas, et pool tuld on justkui imelikult pime. Valges vaadates paistis jah, et üks väiksem pirn veel mis ei põle. Eks siis tuled korra maha kruttima ja ära vahetama.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Vasta

Mine “Elektroonika”