Selline küsimus siis asjatundjatele, et kas sellisest kliimast saab ka mingi veakoodi kätte? Proovisin seda "Self-Diagnostic Trick" aga minu paneeli puhul ei juhtunud midagi.
http://www.auto33.cz/files/sharan.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
Mul ilma tagumise soojenduse juhtijata, see töötab taga automaatselt, puhub hoolega ja tuleb sooja.
Probleem nimelt selles, et kliima paneb segast. Alguses autot käima pannes vilgub nagu ikka päris pikalt, aga see selleks. Teine asi on, et puhur ei puhu enam eriti tugevalt. Viimane ja eelviimane aste on täpselt sama tugevusega. Panin ka puhuri mootorile multimeetri järgi ja see näitab, et kahel viimasel pügalal antakse samapalju pinget (12,28V). Kolmandaks on nii, et kui panen tempi kuumemaks, siis puhuri mootori pöörded tõusevad. Varem oli nii, et puhuri kiirust muutsid ikka vastavast nupust ja kui põhjas polnud ning panin temperatuuri "HI" peale, siis hakkas täiel kiirusel puhuma. Nüüd läheb iga kraadi lisamisel natuke tugevamaks.
Ja see pole veel kõik. neljandaks ei avata vist vajalikke klappe või on need kinni jäänud. Nimelt kui panen esiakna peale puhuma, siis mootor huugab, aga ette aknale eriliselt ei puhu (jääb uduseks). Kui vajutan "Recirculation" nupu sisse, on kuulda, et tehakse kuskil mingi klapp lahti ja kogu õhk puhutakse esiaknale. Aga puhub ikka vähem kui muidu.
Lisada võib, et puhuri harjad vahetasin ära. Rootorile oli küll üsna sügava vao söönud, aga harjavahetusest mootor kiiremini tööle siiski ei hakanud. Lisaks võiks veel mainida, et kuigi tempi seier seisab keskel, siis kohapeal eriliselt sooja ei puhu, sõitma hakates hakkab sooja tulema. Veepump nii 20 000 tagasi vahetatud vast.
Sharani kliima probleem
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Sharani kliima probleem
Viimati muutis HawkHill, 09 Dets 2012, 06:42, muudetud 2 korda kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria
Põhjus: Lisatud kategooria
Tel: viis5 977 1O5
-
- Huviline
- Auto: vw sharan 99 sport TDI ja vw new beetle 99 2.0 85kw
Re: Sharani kliima probleem
Mul ka mure kui tööle paaned siis vilgub väga pikalt kliima. Nii kui diagnosti juhtme taha viskad ei näita veakoodi ja sellel ajal kui juhe taga ei vilgu ka käivitamisel kliima.