aku läheb tühjaks
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 51901982
- Auto: Passat b3 2.0 GT
Mingi asi imeb akut tühjaks samal ajal kui süüde väljas on, oskab keegi öelda kuidas ma seda kontrollida saan, mis akut tühjaks teeb? Mingi asi on koguaeg järel.
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 43 korda
- Tänatud: 198 korda
- Kontakt:
Re: aku läheb tühjaks
Ampermeter vahele ja kaitsmeid kakkuma. Genekas ise ei leki?
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
Kui ruttu tühjaks jookseb? Aku enda olukorda oled kontrollinud. Minul tänaseks halb kogemus uue akuga,mis ei pidanud vastu aastatki....voolu tarve süüde väljas ja signa all oli normis ning laadimine samuti...ühel hetkel üle 11.7 v enam ei saavutanud ka mitte eraldi laadijaga laadides. Nd peal pea aasta tuttava käest saadud mingi kasutatud soome aku ja senini timm. See mis kooles,oli exide,samas uk borale sai täpselt sama peale ja kasutuses olnud 2 aastat seejuures vahepeal seisa auto kuu aega alarmi all kordagi käivigamata ning saab lühikesi otsasid samuti tihti ning toimetab ilusasti tänini.
Viimati muutis copilot, 20 Nov 2014, 19:36, muudetud 1 kord kokku.
Diesel Power KEEPS ME GOING
-
- Huviline
- Telefon: 51901982
- Auto: Passat b3 2.0 GT
Proovind olen kolme akut, kõik korralikud, praegu korralik mersu geelaku peal ja siukest asja ei tohiks juhtuda, mingi tarbija on järel sest kui pluss klemmi vastu akut panna siis ramedalt keevitab, keerasin ka genekal ja starteril juhtme maha aga ikka sama jama,
Peab vist ja hakkama kaitsmeid kakkuma aga kuidas ma sealt aru saan mis valesti on? Pm see millel vool sees seal midagi vaja ära teha ? Ma ei jaga väga sellest teemast
Peab vist ja hakkama kaitsmeid kakkuma aga kuidas ma sealt aru saan mis valesti on? Pm see millel vool sees seal midagi vaja ära teha ? Ma ei jaga väga sellest teemast

- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Paned ampermeetri aku + klemmi vahele ja hakkad kaitsmeid ükshaaval välja tirima, kui voolutarve läheb normaalseks ühe kaitsme eemaldamisega on sul teada kus ahelast viga otsima tuleb hakata (näiteks salongivalgustus, raadio või mida iganes). Selle sädemega akut peale pannes ei saa väga palju vaadata (lisaks ohtlik ka) kuna vaakumpump hakkab kohe akut peale pannes paariks sekundiks tööle (vähemalt mul onu B3-mel hakkab) ehk siis tarbibki auto alguses voolu.reio500 kirjutas:Proovind olen kolme akut, kõik korralikud, praegu korralik mersu geelaku peal ja siukest asja ei tohiks juhtuda, mingi tarbija on järel sest kui pluss klemmi vastu akut panna siis ramedalt keevitab, keerasin ka genekal ja starteril juhtme maha aga ikka sama jama,
Viimati muutis J.Aru, 20 Nov 2014, 20:40, muudetud 2 korda kokku.