kütusepaagi luuk kinni külmunud
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- eumex
- Huviline
- Auto: VW Passat B6, 2.0 TDI 125kW
kütusepaagi luuk kinni külmunud
Öösel tankima minnes ei avanenud enam luuk, luugi juures klõps käib ja see on ka kõik.
Ei tea kas on jääs või on see mehhanism saba andnud. Üritasin hommikul sõbra abil kaarti vahele toppides avada, aga ei midagi.
Kuidas ma seest poolt sellele ligi saaks? Mis polstrid ja kuidas eest ära katkuma peab?
Ei tea kas on jääs või on see mehhanism saba andnud. Üritasin hommikul sõbra abil kaarti vahele toppides avada, aga ei midagi.
Kuidas ma seest poolt sellele ligi saaks? Mis polstrid ja kuidas eest ära katkuma peab?
- volkar
- Huviline
- Telefon: viis kaks 007 kolm üheksa
- Auto: Passat B6
- Tänanud: 30 korda
- Tänatud: 34 korda
Re: kütusepaagi luuk kinni külmunud
kõigepealt eemalda luugi alune plastik, seda ülespoole tirideseumex kirjutas:Öösel tankima minnes ei avanenud enam luuk, luugi juures klõps käib ja see on ka kõik.
► Näita Spoilerit
► Näita Spoilerit
Hell Was Full So I Come Back _ .. .. _
VW Passat B6 1.9TDI - 2007 - volkar ツ ツ
VW Passat B6 1.9TDI - 2007 - volkar ツ ツ
- eumex
- Huviline
Tänud, sellest peaks abi olema, et ajale ligi pääseda, loodan garaaži ka täna saada muidu jama seda väljas teha 
-
anonymous2
- Huviline
- Auto: Vw Passat Alltrack 4Motion 2014
- Tänanud: 88 korda
- Tänatud: 47 korda
Endal aegajalt sama mure, et ei tule lahti aga alati on selles süüdi vesi + väljas olev pakane.
Kuna taga postis on vist raadioantenni võimeni siis külmaga olen märganud,et posti keskelt hakkab jää/lumi sulama ja karta on, et sealt see vedelik voolab siis luugi vahele ja see jääb sinna ning külmub.
Ise lahendanud probleemi sellega, et kaasa vajutab/tõmbab uksel nuppu ja siis mina üritan "küüned taha saada sama aeg"
Phtui phtu phtui siiani on õnnestunud
Kuna taga postis on vist raadioantenni võimeni siis külmaga olen märganud,et posti keskelt hakkab jää/lumi sulama ja karta on, et sealt see vedelik voolab siis luugi vahele ja see jääb sinna ning külmub.
Ise lahendanud probleemi sellega, et kaasa vajutab/tõmbab uksel nuppu ja siis mina üritan "küüned taha saada sama aeg"
Phtui phtu phtui siiani on õnnestunud
"When I die, bury me face down so the world can kiss my ass."
- eumex
- Huviline
Ma üritasin täna sama sõbraga, aga no seal pole ruumi midagi vahele toppida, proovisime pangakaarti vahele lükata, aga ei õnnestunud väga. Ei tea kas ongi lihtsalt jääs või on sees pool midagi viga, kuna mingi klõps nagu taga käib kui nuppu vajutada.
Kui luuki nagu lükata sisse pole, siis see liigub, nagu poleks jääs.
Kui luuki nagu lükata sisse pole, siis see liigub, nagu poleks jääs.
- eumex
- Huviline
Selline plaan oli jah, et õhtul naise fööni võtta ja enne sellega proovida kui polstri kallale asun, aga minu õnneks oli tegu vaid ikkagi külmumisega, mis oli päeva jooksul juba kuidagi üles soojenenud ja uuesti avada proovides tuli kohe lahti 
Seega selleks korraks mure jällegi lahendatud ja auto tangitud.
Seega selleks korraks mure jällegi lahendatud ja auto tangitud.