Turvavöö märguande probleem
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Turvavöö märguande probleem
2006 aasta passat. Viga siis selline et juhipoolne turvavööpistik vigane. Kui turvavöö läheb natuke rohkem pingule siis kohe kukub lõugama ja armatuuris tuli vilkuma. Üldiselt mind selle anduri korrasolek ei huvita, aga tahaks selle lõugamise eemaldada. Mida ma saaks selle jaoks teha. Kas on olemas mõni kaitse mis välja võttes vaikuse autosse lööb. Või mis juhtub kui sinna pessa minevad juhtmed lihtsalt läbi lõikan 
-
dellu
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: Turvavöö märguande probleem
Kaitset kinldasti ei ole, aga teatud mudelitel saab armatuurist seda välja progeda kaabliga. Võin vaadata kui huvi on (Tallinn).
Küll aga on natuke küsitav kas seda teha, sest ma poleks kindel, kas peale seda avarii korral airbag avaneb. Osadel on vist küll istmes ka vastav andur, mis kontrollib inimese peal istumist, aga võimalik et ka turvavööd kontrollitakse, sest olen aru saanud, et kui vööd peal pole ja pauk käbi, siis sisuliselt saad kaks pauku, esimesega lendad vastu rolli/klaasi mida iganes ja teisega lööb su istmesse tagasi. Muidugi kui vööd siiski kasutad normaalselt, siis see eeltoodu sind ei puuduta.
Küll aga on natuke küsitav kas seda teha, sest ma poleks kindel, kas peale seda avarii korral airbag avaneb. Osadel on vist küll istmes ka vastav andur, mis kontrollib inimese peal istumist, aga võimalik et ka turvavööd kontrollitakse, sest olen aru saanud, et kui vööd peal pole ja pauk käbi, siis sisuliselt saad kaks pauku, esimesega lendad vastu rolli/klaasi mida iganes ja teisega lööb su istmesse tagasi. Muidugi kui vööd siiski kasutad normaalselt, siis see eeltoodu sind ei puuduta.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
-
Laur
- Huviline
- Auto: Mercedes E350CDI 4Matic
- Tänanud: 1 kord
Bagid avanevad, vahet pole kas keegi istub või mitte. Vahet tehakse ainult avatii suunal, kergema otse laksuga ei avane külgmised.
Türvavööd samuti kõik kinni.
Türvavööd samuti kõik kinni.
M.O.T.T
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Väidetavalt pidi seda probleemi klemmide painutamisega lahendada saama.
- aus
- Huviline
- Telefon: 5238749
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 36 korda
- Kontakt:
Kui tahad, võta lahti, painuta klemme ja liimi kokku tagasi.
Mina läksin lihtsama (kuid kallima) vastupanu teed ja ostsin uue lukusti e. vastuse.
Lisan veel, et piiksumise saab maha võtta kaabliga küll. Aga kui sul nt auto hold on, siis see läheb ikka automaatselt maha, kui vöö "lahti" on.
Lisan veel, et piiksumise saab maha võtta kaabliga küll. Aga kui sul nt auto hold on, siis see läheb ikka automaatselt maha, kui vöö "lahti" on.
Viimati muutis aus, 04 Aug 2015, 09:15, muudetud 1 kord kokku.
Le VW Freaks - diagnostika, projektid: koduleht | Facebook | Originaal VCDS (HEX-V2) võimalus Tartus, Viljandis ja linnade lähiümbruses.
My motion is 4motion. | Aeg-ajalt tundub mulle, et kilovattide arv on pöördvõrdelises seoses mõistusega.
My motion is 4motion. | Aeg-ajalt tundub mulle, et kilovattide arv on pöördvõrdelises seoses mõistusega.
-
dub1
- Huviline
- Telefon: 5 8257569
- Auto: Passat b6.. 07a ja T5 multivan 2004
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 12 korda
istmealt saab juhtme lahti võtta ja ei ole ühtegi veateadet. peaasi,et õige juhe kuna samas k'rval ka istme air bagi juhe. Aga mõistlikum lahti kakuda ja klemme painutada ja kokku liimida.
Samas kui tahad võin juhtmest pilti teha milline on.
Samas kui tahad võin juhtmest pilti teha milline on.
VäikeWürst - VW