GTI täistuled halvad
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- Siim
- Huviline
- Auto: A6 C7 BiTDI, Octavia ‘15 tdi
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 4 korda
GTI täistuled halvad
Ma ei tea kuidas on originaalis GTI/GT/GTD golfidel nende esituledg aga mul on tehasest tavalised 1 kojalised ees olnud ma arvan, kuid eelmine omanik on 2 kojalised tuled ette pandud. Juhtmeid rapitud ei ole kuskilt, kuid mingid pistikud VW/AUDI kirjadega on küll tulede juhtmestikus(äkki 1 kojalised teistsuguse pistikuga?) Aga prboleem on siis sellest, et mitte midagi ei näe sõita, hullult palju aitab see, kui hoidad lähituled ja täistuled koos põlemas, siis on normaalne sõita. Kas täistuledega koos on võimalik lähituled põlema saada? H1 pirnid mõlemad(lähi, kaug)
Lisaks kui õrnalt tõmmata täistule kangi enda poole(samalajal kui täied põlevad) siis lähevad tuled märgatavalt eredamaks. Selle vastu aitab relee ma arvan?
Pirnid mingid osramid sinised, ennem olid mingid tavalised osramid, nendega oli vabsjee hull sõita..
Lisaks kui õrnalt tõmmata täistule kangi enda poole(samalajal kui täied põlevad) siis lähevad tuled märgatavalt eredamaks. Selle vastu aitab relee ma arvan?
Pirnid mingid osramid sinised, ennem olid mingid tavalised osramid, nendega oli vabsjee hull sõita..
-
Siksaator
- Huviline
- Auto: Borat
- Tänanud: 4 korda
Re: GTI täistuled halvad
Originaal GTI kahekojalised tuled peavad täistulede reziimis korraga põlema
.
Kaitsmeplokis peab olema nr 10 relee kohas selline klemm nagu allolevalt pildilt näha (see panebki lähi- ja täistuled koos põlema; tehasepoolse setupiga H4 versioonil seda klemmi pole):

Kui tulede reflektorid on korras, klaasid korralikud, asjaliku tootja pirnid sees ning eraldi releed veel vahel, siis on need tuled väga hea valgustavusega
.
Kaitsmeplokis peab olema nr 10 relee kohas selline klemm nagu allolevalt pildilt näha (see panebki lähi- ja täistuled koos põlema; tehasepoolse setupiga H4 versioonil seda klemmi pole):

Kui tulede reflektorid on korras, klaasid korralikud, asjaliku tootja pirnid sees ning eraldi releed veel vahel, siis on need tuled väga hea valgustavusega
Viimati muutis Siksaator, 30 Aug 2015, 11:53, muudetud 1 kord kokku.
- Siim
- Huviline
Mul loomulikult seda releed seal pole, samuti pole ka klemme. Seega, mis varjandid on, et need tööle saada? (ps elekter ei ole parim sõber, kuid kui joonised-jutud ees, siis olen siiamaani enamvähem hakkama saanud
)
Klaasid korralikud, 1 on suht uus hiinakas, tuli ise hella. Reflektorid korralikud, lamedad pinnad mustaks tehtud.
Klaasid korralikud, 1 on suht uus hiinakas, tuli ise hella. Reflektorid korralikud, lamedad pinnad mustaks tehtud.
Viimati muutis Siim, 30 Aug 2015, 13:01, muudetud 1 kord kokku.
-
romeoD
- Klubiline
- Auto: VW golf TDI
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 20 korda
Kas selle kylili lykatud seitsme kohal mitte tagurpidi C ei pidanud olema? St vasakpoolsed ylemine ja alumine klemm kokku yhendatud. Vanasti oli igatahes selline õpetus, mis aitas.
Ma ei vastuta foorumis tehtud postituste sisu eest.
- Siim
- Huviline
Võtsin taskulambi kaasa, ofc et klemmid olemas ja tänud sulle romm, asi toimib!!!
Seega vaja on siis mingit releed, googeldades vaatasin, et kõigil seal relee NR 110, on mingi vahe ka, kui klemmid samades asukohtades, aga teise nriga?
Seega vaja on siis mingit releed, googeldades vaatasin, et kõigil seal relee NR 110, on mingi vahe ka, kui klemmid samades asukohtades, aga teise nriga?
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Releed sinna vaja pole. Vähemasti õpetustes on väidetud, et tehasepoolne lahendus ongi sild kahe klemmi vahel. Selle jään kahjuks võlgu mis klemmid seal ühendatud olema pidid.Siim kirjutas:Võtsin taskulambi kaasa, ofc et klemmid olemas ja tänud sulle romm, asi toimib!!!
Edit, pilt ka siin teemas olemas: http://foorum.vwklubi.eu/viewtopic.php?f=54&t=48991" onclick="window.open(this.href);return false;
Viimati muutis J.Aru, 30 Aug 2015, 14:17, muudetud 2 korda kokku.
-
Siksaator
- Huviline
- Auto: Borat
- Tänanud: 4 korda
Kolasin just oma piltides ringi ning leidsin pildi oma endise golfi kaitsemplokist (tehasepoolne GTI tuledega auto) ning minul igatahes toda C klemmi polnud, oli ainult see risti klemm ning mõlemad tuled põlesid koosromeoD kirjutas:Kas selle kylili lykatud seitsme kohal mitte tagurpidi C ei pidanud olema? St vasakpoolsed ylemine ja alumine klemm kokku yhendatud. Vanasti oli igatahes selline õpetus, mis aitas.

Pisike vigade parandus- pidasingi silmas seda, et lisad ise kapoti alla lisareleed tulede tarvis
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 44 korda
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Kunagisel golf3mel oli ka tehase 2kojaline ja c puudus. Teine g3 oli 1kojalistega ja vajas silda.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
q2800
- Huviline
- Telefon: 56782346
- Auto: Golf MK 3, 2x MK 2, BMW E46 330D 150kw.
C klemm on udutulede jaoks. tagurpidi 7 on gti tulede jaoks.
Dont corner me, Dont lecture me, raise your hands if you are a Sinner! - Dave the Stage
Olemas ka diagnostika kaabel, kui kellegil vaja hädasti võin aidata!
- Siim
- Huviline
Ei saa olla, tagurpidi 7 on olemas, aga tuled ju ei põlenud nii nagu oleks pidanud. Sildasin(tegin ise selle "c" ) ja kõik töötab!q2800 kirjutas:C klemm on udutulede jaoks. tagurpidi 7 on gti tulede jaoks.
-
q2800
- Huviline
Jah, vabandust, minu viga. Tuletasin oma saagat meelde ja tõesti 7 oli hoopis udutulede jaoks. Ja c oli gti tulede jaoks. Tuli meelde see sellega, et sai omal esitulesid vahetatud ( 1 kojalise pealt 2 kojalise peale ) ja põletasin park tuled maha kuna sai pandud see c klemm valesti.Siim kirjutas:Ei saa olla, tagurpidi 7 on olemas, aga tuled ju ei põlenud nii nagu oleks pidanud. Sildasin(tegin ise selle "c" ) ja kõik töötab!q2800 kirjutas:C klemm on udutulede jaoks. tagurpidi 7 on gti tulede jaoks.
Dont corner me, Dont lecture me, raise your hands if you are a Sinner! - Dave the Stage
- Siim
- Huviline
Aga mis teema nende udukatega on, räägid sellest ka ehk? Ma endale panin küll juba ise relee vahele, aga siiski huvitaks originaal lahendus.
-
romeoD
- Klubiline
- Auto: VW golf TDI
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 20 korda
Udukaid tahad panna, siis kapoti all ilmselt juhe juba olemas. See juhtmepunt, mis radika juures on, seal hall/kollane (vist) oli. Tavaliselt ta yhelt poolt tuleb sissse, aga kui udukaid pole, siis ta edasi ei lähe. Kas paned pinni sinna pistikusse või julmalt võtad olemasolevast pundist 
Ma ei vastuta foorumis tehtud postituste sisu eest.
-
q2800
- Huviline
Originaalis mul neid polnud aga kiire otsing kapotialt tõi välja 2 kasutut pistikut tulede alt.

Pildipealt tundub nagu pruun valge ja kollane valge. 2 juhtmega pistik.
Kui udutuled ära ühendasin siis need põlema ei läinud. Ja selle jaoks oligi vaja seda 7't.
Endal näeb see koht välja sellinne hetkel:

Pildipealt tundub nagu pruun valge ja kollane valge. 2 juhtmega pistik.
Kui udutuled ära ühendasin siis need põlema ei läinud. Ja selle jaoks oligi vaja seda 7't.
Endal näeb see koht välja sellinne hetkel:

- Siim
- Huviline
Tra ja ma nägin niipalju vaeva, kuigi tegelikult oleks palju lihtsam olnud. 
See seitse seal täitsa olemas, kuigi tuledelüliti oli aint taga udukaga ja ees ei old ei helkureid ega ka udukate kinnitus "mutreid".
See seitse seal täitsa olemas, kuigi tuledelüliti oli aint taga udukaga ja ees ei old ei helkureid ega ka udukate kinnitus "mutreid".