kojamehed ei lähe oma algasendisse
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 56759651
- Auto: VW Passat TDI 1.9 TDI
kojamehed ei lähe oma algasendisse
Autoks siis 2000 aasta passat b5 tdi. Kojamehed elavad vahepeal omaette elu ja tihtipeale ei jää nad oma algasendisse vaid jäävad keset klaasi pidama. Milles võib olla probleem?
Powered by TDi
-
- Huviline
- Auto: VAG
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 31 korda
Re: kojamehed ei lähe oma algasendisse
Relee veaga ei jää kojamehed tavaliselt enam seisma, aga võib-olla esineb siis ka teistsuguseid vigu. Uue relee hind on umbes 50EUR ja kasutatuna neid eriti saada pole. Võib proovida kõik ühendused üle joota relee sees, olen nii mõnedki korda saanud nii. Alustuseks võiks muidugi teist releed proovida, et veas kindel olla.
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Kasutatud releesid pole saada? Mul kindlasti mitmed olemas.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
vb läheb vanakoolile vaja....endal miskit olemas, aga kuna tihti peale vihmasensori pealt kojamehi välja lülitades jääb käima ikka(uued kojamahed aga ikka), siis ilmselt kas relee v kojameeste mootori asendi andur vms....viimasel puhul lihtsam mootor vist R36 sõnul vahetada!dellu kirjutas:Kasutatud releesid pole saada? Mul kindlasti mitmed olemas.
Diesel Power KEEPS ME GOING
Mul sama mure. Autoks 1991 Caravelle, 2,4d 57kw. Kui välja lülitan, jäävad seisma, mitte nagu siin mõnel releeprobleemidega. Sain probleemist jagu nii, et vahetasin ära roolisambalüliti. Kõik toimis perfektselt 2 päeva kuni tänaseni, mil kojamehed hakkasid käituma täpselt nii nagu varem. Lased klaasile vett, siis jäävad keset klaasi seisma, niisama paned käima, siis lähevad alla ja nõksu üles. Töötab ainult 2 kolmest asendist. Miks olukord muutus endiseks?nailboard kirjutas:Autoks siis 2000 aasta passat b5 tdi. Kojamehed elavad vahepeal omaette elu ja tihtipeale ei jää nad oma algasendisse vaid jäävad keset klaasi pidama. Milles võib olla probleem?