aut.päevasõidutuled
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
JETTAMEES
- Huviline
- Telefon: 56503745
- Auto: Audi q7. Multivan
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 3 korda
aut.päevasõidutuled
Tere,kas aut.päevasõidutulede funktsiooni on võimalik kuidagi lihtsalt,nagu vag-com-iga ajust sisse lülitada või no selleks vaja lisa releesid jms tehnikat?(olen suht algaja selles vallas,niiet....)
-
aronlatt
- Huviline
- Telefon: 57703395
- Tänatud: 1 kord
Re: aut.päevasõidutuled
Aga on keegi endale toimiva süsteemi teinud? Sattusin ka värskelt b5.5 otsa ja suht tüütu see tulede krudimine.
-
JETTAMEES
- Huviline
- Telefon: 56503745
- Auto: Audi q7. Multivan
- Tänanud: 1 kord
youtubest vaatasin et vagcomiga sai jettal seda funktsiooni sisse lülitada-mõtlesin et 5,5-kah! Suht tüütu see kruttimine tõesti!
-
GTI
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 95 korda
- Tänatud: 191 korda
Kuidas kellelgi - mul nii veres et kruvin ka päevatuledega autodel tulede lülitist tuled põlema, harjumuse asi.JETTAMEES kirjutas:youtubest vaatasin et vagcomiga sai jettal seda funktsiooni sisse lülitada-mõtlesin et 5,5-kah! Suht tüütu see kruttimine tõesti!
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Aga misk mul Boral automaatsed tuled on ? Keskmine asend siis park ja kolmas täistulede võimalus. Käivitades kustutab tuled ära ja läheb põlema pärast käivitust. On miskine tuuning tehtud ? Ei ole süvenenud, aga pirnide taga pole mingit tuuningut näinud.
-
100avant
- Huviline
- Telefon: 56682276
- Auto: Mk 2 Jetta & Seat Alhambra 1,9TDI 81kW & Skoda Octavia 1,6 TDI 85kW
- Tänanud: 4 korda
Ega siis tulede taga sellise asja jaoks õige koht ei ole, tavaliselt tehakse asi ikka armatuuri alla.Mazz kirjutas:Aga misk mul Boral automaatsed tuled on ? Keskmine asend siis park ja kolmas täistulede võimalus. Käivitades kustutab tuled ära ja läheb põlema pärast käivitust. On miskine tuuning tehtud ? Ei ole süvenenud, aga pirnide taga pole mingit tuuningut näinud.
Paar releed, võibolla mõned dioodid ja natuke mõtlemist...
Ei ole mõtet küsida, mis mind neis vanades ja kandilistes masinates võlub...