Ma oleks eeldand, et need K ja L line jooksevad kaitsmekarbi pealsetesse värvilistesse lisakarpidesse kokku. Sinna lähevad aga üksikud pistikud. Minu diagnostia pistiku ja immo kaabelduse otsas on hoopis kahe kontaktiga pistikud. Üks on pruun ja teine hall. Ühes on nii K, kui ka L line. Teises on ainult üks kaabel sees ja teine kontakt tühi. Pistikud ise on sellise kujuga, et need ei sobi ühtegi teise emasesse pistikusse kogu mu kaabelduses.
Tuhlasin siis mööda netti ringi ja tuleb välja, et on olemas veel üks väike jagurkarp kuskil armatuuri all, kuhu need lähevad. Mul seda enda kaabeldusega kaasas ei olnud. Oskab keegi, kes neid masinaid lammutanud on mulle öelda, mis aasta masina pealt ma sellise leian ja kus kohas see täpsemalt asub? Või peaks uuematel Golf3 olema mingisugune patch kaablijupike, mis ühendab mu 2 kontaktiga pistikud kaitsmekarbi pealsetesse karpidesse edasi?
Ma saan need otsad maha lõigata ja siis midagi aretada, kuid tahaks üldiselt kaabelduses nii vähe lõikuda, kui võimalik.
Suvaline pilt selle jaguri kohta netist.