99 passat Kojamehed, puhur ja suunatuled ei tööta
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
rriivo
- Uustulnuk
- Telefon: 53434388
- Auto: VW Passat 99
99 passat Kojamehed, puhur ja suunatuled ei tööta
Probleem on selles, et ei tööta kojamehed, puhur ja suunatuled.
Vahetasin süüteluku pesa ära ja umbes nädal aega lasi rahulikult sõita, kui hakkas jälle sama probleem pihta.
Sai ka läpakas taha ühendatud, aga vigu ei ole ja mulle soovitati, et vaheta uuesti süüteluku pesa ära. tegin seda, aga polnud mingit tolku.
Nüüd olen uurinud, et äkki võib relees probleem olla.
Oskab keegi äkki öelda milline see õige relee on ?
Auto on 99 passat 1.8 92 kw .
Vahetasin süüteluku pesa ära ja umbes nädal aega lasi rahulikult sõita, kui hakkas jälle sama probleem pihta.
Sai ka läpakas taha ühendatud, aga vigu ei ole ja mulle soovitati, et vaheta uuesti süüteluku pesa ära. tegin seda, aga polnud mingit tolku.
Nüüd olen uurinud, et äkki võib relees probleem olla.
Oskab keegi äkki öelda milline see õige relee on ?
Auto on 99 passat 1.8 92 kw .
- Ristotu
- EVWK juhatus
- Telefon: 58151062
- Auto: VW Jetta G2, Audi Coupe typ85, Peugeot 406, VW G4, audi 100 avant, Lupo, Škoda Superb 2 FL
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: 99 passat Kojamehed, puhur ja suunatuled ei tööta
Need kolm asja ei ole omavahel ühenduses. Suunatulede relee on ohutulede pistik. kojameeste relee asub armatuuri all.
Sul tundub viga olevat kuskil pea juhtmestikus, kas kaitsmed on kõik muidu terved?
Sul tundub viga olevat kuskil pea juhtmestikus, kas kaitsmed on kõik muidu terved?
Lugupidamisega
Risto
Risto
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
Peaks siiski nad ju omavahel ühenduses olema, käivitamise ajaks lülitatakse nad välja. Sellega peaks tegelema load reduction (vms oli) relee. Kahjuks läks eile meelest autodatast vaadata kas ja milline relee see Passatil on.Ristotu kirjutas:Need kolm asja ei ole omavahel ühenduses. Suunatulede relee on ohutulede pistik. kojameeste relee asub armatuuri all.
- Ristotu
- EVWK juhatus
- Telefon: 58151062
- Auto: VW Jetta G2, Audi Coupe typ85, Peugeot 406, VW G4, audi 100 avant, Lupo, Škoda Superb 2 FL
- Tänanud: 28 korda
Sry, minu viga jah, sealt nad on jah ühenduses, see on releeplokis vasakult poolt teine relee. kui ma nüüd ei eksiJ.Aru kirjutas:Peaks siiski nad ju omavahel ühenduses olema, käivitamise ajaks lülitatakse nad välja. Sellega peaks tegelema load reduction (vms oli) relee. Kahjuks läks eile meelest autodatast vaadata kas ja milline relee see Passatil on.Ristotu kirjutas:Need kolm asja ei ole omavahel ühenduses. Suunatulede relee on ohutulede pistik. kojameeste relee asub armatuuri all.
Lugupidamisega
Risto
Risto
-
Vvariant
- Huviline
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 38 korda
Mul oli škoda Felicial sama asi, just sellel ainsal hommikul kui tuli kõvasti jäävihma, sõitsin 70 alas, hommikusel tipptunnil ja sarnane keiss, kadusid lähituled (hakkasid vilkuma), kadus puhur ja kojamehed. Klaas jääs ja pidin jääma teeäärde klaasi kraapima, vedas et ellu jäin
Vahetasin ka süüteluku põhja raske raha eest, tegelikult oli ka läbi mõneurone relee.
Vahetasin ka süüteluku põhja raske raha eest, tegelikult oli ka läbi mõneurone relee.
-
ardiilves
- Huviline
- Telefon: 5248471
- Auto: Passat B5 2.7 bi-turbo 4motion
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
Süüteluku põhi. Vahetasin just ühel passatil sama asja. Loomulikult võib olla ka eelmainitud relee, aga ega kumbki liiga kallis ei ole. Süüteluku põhi maksab 5€ alvadis näiteks ning vahetamine kerge töö.
Klaasipuru-, klaaskuul-, soodaprits. Kirjuta info@pritsikeskus.com ning teeme detailid puhtaks.