Golf IV 1,6 74 kw siduripedaali probleem
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Golf IV 1,6 74 kw siduripedaali probleem
Kõigepealt vajus siduripedaal ootamatult ilma igasuguse takistuseta alla ja peale seda oli võimalik siduripedaali käega täiesti vabalt ülesse/alla liigutada kuni hetkeni, kui pedaal jäi kõige ülemisse asendisse ja rohkem ei liigu üldse. Siduripedaali vaatasin visuaalselt üle ja seal kõik kinnitused terved. Kas keegi on Golf IV analoogse probleemiga tegelema pidanud? Kui varem korra üks tuttav autoga sõitis siis tema arvates võttis sidur päris kõrgelt. Sidur on aastaid selline olnud ja siduri libisemist pole siiani kogenud aga kas see võib viidata siduri enda kulumisele?
Re: Golf IV 1,6 74 kw siduripedaali probleem
Siduri töösilindril, see mis käigukasti sees, on ilmselt peal mansett purunenud. Siis vajubki pedaal alla. Aga et ülesse jääb? No ei tea. Pedaali alt õli pole välja löönud? Võib ka salongi poolne silinder seal katki olla ?
Re: Golf IV 1,6 74 kw siduripedaali probleem
Õlikogus oli ok ja see oli esimene asi, mida kontrollisin.
Nüüd on sidur korras. Vahetusse läks sidurikomplekt tervikuna, sest siduriketas oli suhteliselt kulunud ja korvil oli kuumakahjustuse jälgi (s.t. mingil hetkel oli sidur libisenud). Väidetavalt oli probleemi põhjuseks purunenud nookuri sarnane käigukasti läbiv sidrurivarda tõukur. Nüüd käib sidur harjumatult kergelt (võrreldes olukorraga enne sidurivahetust) ja lahutamise piirkond nüüd oluliselt "laiem" kui varem ja teises kohas ka.
Sidurivahetuse remonditöökoja kogemus polnud kahjuks just positiivsete killast. Pärast sidurivahetust tuli tegelda probleemidega, mida autol enne ei olnud ja üks küsimus minu jaoks siiani õhus aga ega mul vist muud üle ei jää kui mõnel erapooletul asjatundjal lasta veelkord asi üle vaadata.
Nüüd on sidur korras. Vahetusse läks sidurikomplekt tervikuna, sest siduriketas oli suhteliselt kulunud ja korvil oli kuumakahjustuse jälgi (s.t. mingil hetkel oli sidur libisenud). Väidetavalt oli probleemi põhjuseks purunenud nookuri sarnane käigukasti läbiv sidrurivarda tõukur. Nüüd käib sidur harjumatult kergelt (võrreldes olukorraga enne sidurivahetust) ja lahutamise piirkond nüüd oluliselt "laiem" kui varem ja teises kohas ka.
Sidurivahetuse remonditöökoja kogemus polnud kahjuks just positiivsete killast. Pärast sidurivahetust tuli tegelda probleemidega, mida autol enne ei olnud ja üks küsimus minu jaoks siiani õhus aga ega mul vist muud üle ei jää kui mõnel erapooletul asjatundjal lasta veelkord asi üle vaadata.