Tere,
Ostsin kasutatud VW Passat 1,8 TSI 132kw automaat sedaan Comfortline'i (2015) ja manuaal on LÄTI keeles, seega vabandan ette, et ise manuaalist seda ei loe:)
Aga küsimus oleks auto bluetoothi kohta. Kui mul on olemas rooli peal telefoni ja häälkäskluste nupud, aga süsteemi andmete all on "bluetooth 0000", mida see täpsemalt tähendab?
Møllerist öeldi VIN koodi järgi, et sellel autol ei ole võimalik kuidagi originaal bluetooth-liidest mobiiltelefonile lisada ja pakkusid hingehinnaga parrot süsteemi.
Kas on veel mingi võimalik, et saaks need nupud ka rooli peal tööle ja, et ei oleks mingit koledat lisavidinat armatuuril?
Lootust säilitades,
Kristi
bluetooth-liides mobiiltelefonile
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- aus
- Huviline
- Telefon: 5238749
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 36 korda
- Kontakt:
Re: bluetooth-liides mobiiltelefonile
Mis asukoht? Tõenäoliselt ikka on võimalik originaal-liides ka lisada.
Kuna küsimust tekitab ka, et kas on B7/B8 (aastaarv ja mootor annavad kahtlemisruumi), siis hea oleks ka näiteks pilt raadiost panna.
Kuna küsimust tekitab ka, et kas on B7/B8 (aastaarv ja mootor annavad kahtlemisruumi), siis hea oleks ka näiteks pilt raadiost panna.
Viimati muutis aus, 20 Juul 2016, 09:56, muudetud 1 kord kokku.
Le VW Freaks - diagnostika, projektid: koduleht | Facebook | Originaal VCDS (HEX-V2) võimalus Tartus, Viljandis ja linnade lähiümbruses.
My motion is 4motion. | Aeg-ajalt tundub mulle, et kilovattide arv on pöördvõrdelises seoses mõistusega.
My motion is 4motion. | Aeg-ajalt tundub mulle, et kilovattide arv on pöördvõrdelises seoses mõistusega.
-
kristi1
- Uustulnuk
- Telefon: 5264387
- Auto: VW Passat 1,8 TSI Comfortline
Juba toodi välja, et tegemist on B8.
Auto seest selline:
http://img6.auto24.ee/auto24/320/215/76158215.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Auto seest selline:
http://img6.auto24.ee/auto24/320/215/76158215.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- aus
- Huviline
- Telefon: 5238749
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 36 korda
- Kontakt:
Re: bluetooth-liides mobiiltelefonile
Aitaks ka asukoht, saaks auto üle vaadata, saaks täpsemalt aidata.
Le VW Freaks - diagnostika, projektid: koduleht | Facebook | Originaal VCDS (HEX-V2) võimalus Tartus, Viljandis ja linnade lähiümbruses.