VW Golf II 1.9 TD - 1988 - pokugraafia

Näita oma Volkswagenit.

Moderaator: etnies858

Vasta
Kasutaja avatar
pokugraafia
Huviline
Postitusi: 9
Liitunud: 24 Mai 2017, 21:53
Telefon: 56698969
Auto: VW Golf 2 '88
Asukoht:

VW Golf II 1.9 TD - 1988 - pokugraafia

Lugemata postitus Postitas pokugraafia »

Heihei,
täitsa newby siin foorumis, nii et kui midagi valesti teen, siis andke aga hagu alla :D Paar nädalat tagasi sai siis pikaaegne unistus täide viidud ja vahetasin bemmi golf 2 vastu. Tegu siis '88 aasta originaal musta värvi all oleva isendiga, kapoti all 1.9 turbodiisel, millel võimsust mõnevõrra rohkem, kui ametlikult olema peaks. Auto sai ostetud siis Mermo käest, aga oli tuttav mulle juba sellest ajast, kui TanelP käes oli. Juba siis vandusin, et ükspäev ma selle omale saan. :D

Ostuhetkel olid all 16" laiad valged plekid, sees g3 must gti sisu ning rool. Maanteel kees üle, seega kahtlustasime kaaneremonti ning läks otse TanelP hoovi mootorivahetuse plaaniga. Oh seda rõõmu, kui selgus, et piisas paisupaagi vahetusest, hetkel on temperatuur normis.
Paar pilti ka:
Ostuhetkel (Mermo pilt)
Pilt

Kapotialune
Pilt

Sisse sai polstritega match'iv originaalsisu, seega nüüd sisu näeb välja selline:
Pilt

Täna sai 3h pestud-vahatatud ja sisekoristust tehtud. Samuti värvisin beezi esipõlle mustaga üle, et päris silma ei röögiks tänaval. Nüüdseks all ka uued, veidi väiksemad mustad laiad plekkveljed.

Pilt

Kiiremas korras tahab tähelepanu juhiuks, mis on mõlkis. Samuti ei teeks halba uus kapott (päris mitu mõlki sees, vastu valgust häirib silma väga). Hetkel veel plaanis uued esituled, kasvuhoonest lahti saada (tooniring peale) ning paaaaalju keretöid. :D Pilte hakkab kindlasti palju tulema, kuna autode pildistamine on mu nõrkus. :)

Peace out,
Ansu
Drive it like you stole it.

Sellel teemal on 17 vastust

Vastuste nägemiseks peate olema registreeritud liige ja sisse logitud.


Registreeru Logi sisse
 
Vasta

Mine “Huviliste autod”