Vana auto ligi võtmine?

Antud rubriik on mõeldud selleks, et hõlbustada AUTODE ostmist, varuosad ja audio selle alla ei kuulu. Siia paluks postitada kõik "mis te arvate sellest autost" jne postitused.

Moderaatorid: dellu, Gull

Vasta
Mongo
Huviline
Postitusi: 5
Liitunud: 23 Juul 2015, 20:28
Asukoht:

Vana auto ligi võtmine?

Lugemata postitus Postitas Mongo »

Tahan enda väikse auto ära vahetada ja nillime naisega uut Superbi, väga mõnus ja kena masin ning justkui võiks seda ka lubada ja laste pärast oleks vaja ka praegusest suuremat perevagunit, kuid minul on salahilju jumalavallatu mõte tekkinud.

Nimelt, hakkasin mõtlema sellele paljukirutud hinnalangusele ja kuigi elaksime selle üle, siis äkki saaks seda suurt miskit kaotamata vältida. Sestap vaatasin siin päris vanu, ca 2000 aasta Passateid, mis küll päris Superbi mõõtu välja ei anna aga samas mahuksime oma kolaga ära ikka.

Idee siis oleks võtta ligi üks asjalik universaalpassat, bensumootori ja manuaalkastiga, teha üks suur remont alustuseks ja nautida mõnusat laenuvaba elu ning säästa sellega kena kopikas, sest mulle tundub, et sellisel moel saaks hakkama isegi kõige halvematel remondivajasuste korral maksimaalselt veerandiga uue masina liisingumaksetest ning sellisel odaval masinal jätaks ka kasko ära, mis annaks veel 500 euri aastas lisavõitu.

Mul on olnud mõni aeg tagasi Bora, mille jubinad olid tegelikult ikka uskumatult odavad aga Passatiga kogemust pole. Eeldan, et manuaal ja bensukas kombo peaks nii lollikindel olema, et seal kalleid vigu olla ei saagi, kui roostet ainult vältida. Kas mu eeldus on väga vale? Kas selline plaan, juhul, kui vahvatest viguritest puudust tundma ei hakka võiks end ära tasuda?

Sellel teemal on 33 vastust

Vastuste nägemiseks peate olema registreeritud liige ja sisse logitud.


Registreeru Logi sisse
 
Vasta

Mine “Autoostu abi”