80.- norm hind

Nii ongi, kogu elu on häbelike lumehelbekeste tõttu kolinud netti, nii ka varuosad
Olen sealt ainult nüüd kaks korda tellinud- esimene tellimus sai lubatud ajal täidetud ning teine tellimus peaks homme valmis saama. Eks siis homme näha ole
Just, ma olen ka ikka suht Forssi truu, sest seal on ikka olemas- meenub ainuke asi mida viimati neil ja ka esinduses polnud, tagastange kinnituskruvid
Pead silmas Gordoni kaudu tellimist?
Jep, sealt mingeid amorte ja sidureid ikka päris palju tellind.
InterCars hoiab kohapeal palju asju ning mida siin ei ole, tuleb päeva-paariga Poolast kohale. Ma küll Aeromotorsit pole kasutanud, kuid InterCars / Mercantile ja viimases hädas Forss on kõik vajadused seni suutnud VAG grupi masinate osas ära rahuldada.
Lett oli 125, mu kätte jõudis 60ga (ära küsi kuidas)
See laager tundub jah üsna hädine, eks vaatab mis aeg temaga teebromeoD kirjutas: ↑18 Juul 2018, 21:43Aastaid tagasi sai ka samalaadne investeering tehtud. Mingi 80 euri maksis ta siis. Aga sellel on normaalne laager juba kaasas? Ykskord laenasin töö juures mehaanikule ja ta ei pannud seibe laagri peale ja laager läks veits katki. Nyyd see tuuniti nii ära, et eluaegne.
Sellel pole mingeid karbikatteid
No pmst kui juba nn lapitud on, siis on ju nagu kate
On mingisugune käitumise muster ka , no et on tunda , et läbi on ?
Ei ole midagi arusaanud, kui siis ainult seda, et aegajalt tuleb sumpsist tühikäigul veidi ''toore'' haisu
LUBA ANTUD!