VW Golf III 2,9 VR6 Syncro 95a ja mõned veel-Sunbunny

Näita oma Volkswagenit.

Moderaator: etnies858

Vasta
Kasutaja avatar
Sunbunny
Huviline
Postitusi: 337
Liitunud: 25 Mai 2011, 10:09
Telefon: 56477274
Auto: VR6 x3 & GTI jubi
Asukoht: Pärnu
Tänanud: 8 korda
Tänatud: 3 korda

VW Golf III 2,9 VR6 Syncro 95a ja mõned veel-Sunbunny

Lugemata postitus Postitas Sunbunny »

Tere!
Otsustasin ka lõpuks ikkagi teema ära teha. :D Auto on 4 aastat juba peres olnud ja eelnevad 3 aastat rohkem seisnud ning Pärnumaa piiridest väljas ei käinud.Viimase aastaga on juhtunud see,et mina võtsin Golfi täielt enda kätte ja kilomeetreid on küll rohkem maha sõitnud kui eelneva 3 aasta peale kokku.Põhjus miks ma varem teemat teha ei tahtnud oli see,et plaanisin auto välja vahetada,aga hetkesed tuuled on sellised,et jääb kätte ja kevadepoole suure tõenäosusega tuleb põhjalikum ehitus.
Üleüldiselt autost kui numbritest,siis mootoriks 1,8,mis on üllatavalt väle ja asjalik.1992 aasta väljalase ja no seda näitab ka seisukord,auto pole just väga uus,aga mulle meeldib.Ma võtaks veel vanema ja ilmselt seda tulevikus teengi. :D Kilomeetreid on maha vuranud ca 205 500 hetkeseisuks.Auto on 3-ukseline ja suhteliselt mugavustevaba.Mugavaks võib nimetada vast seda,et autol on roolivõim ja sauna saab ka kiirelt.
Suvevelg on miskine 14 tollised nässakad ja lillat värvi :D Selle veljevärviga on palju nalja saanud....nüüdseks üsna tuhmunud ja üleüldse plaanis kohe-kohe ülevärvida kui talverehv alla läheb.Siinkohal kui kellegil on mingit head ideed ,siis võib pakkuda uut veljevärvi.Ise ma pole veel suutnud mingi värvi kasuks otsustada.Pärnu on selline äge koht kuskohast pole võimalik leida normaalset suverehvi vajalikus suuruses niiet taga on hetkel 195 laiad ja ees 185. :D
Tehnilisest seisukorrast võib öelda,et auto on superluks.Eelmine omanik oli üks tore blondiin,kes lasi ringi pidurid peal ja auto lagunes ning tahtis ruttu lahti saada. :D Tasapisi autot tehtud ja selle 4 aasta jooksul pole kordagi teeäärde jätnud.Korra siduritross läks,aga siis sai ka koju ära sõidetud edukalt.Viimase poole aasta jooksul olen vahetanud amordid,rooliotsad,puksid,sarniirid.Tagumised amordid olid tehasest saadik all olnud ehk siis 19 aastat. :D Kapott sai kevadel ülevärvitud,sest lakk tuli maha.
Tulevikust nii palju,et ennekõike tahaks autol keretööd ära teha ja siis nipetnäpet.Hetkel on plaanis mõned välised muutused,aga nendest siis kui tehtud.Muud nagu kirjutada ei oska ka praegu.Viskaks mõne pildi ka siia.
► Näita Spoilerit
► Näita Spoilerit
► Näita Spoilerit
► Näita Spoilerit
► Näita Spoilerit
► Näita Spoilerit
Viimati muutis Sunbunny, 24 Dets 2016, 11:38, muudetud 2 korda kokku.

Sellel teemal on 139 vastust

Vastuste nägemiseks peate olema registreeritud liige ja sisse logitud.


Registreeru Logi sisse
 
Vasta

Mine “Huviliste autod”