Hetkel ootan kohe-kohe saabuvat USB LTE pulka ning aprilli lõpuks on aeg kinni pandud JN cardetailingu meeste juurde poleeri + keraamika + kiletamise jaoks.
Mõned kehvakesed telefoni pildid senikaua teema täitmiseks.

Moderaatorid: etnies858, kessu135
JN Cardetailing/Detailer teeb foorumi autosi hea meelega...hind on tema puhul parim ja selle raha eest saab ka parima tulemuse. Neid klaase mis sealt välja veerevad on nähtud nii, et halb hakkab:D
A mispärast ei saa tagaistmeid pagassist langetada, sellest ma aru ei saa.
Sest Arteon on härrade auto ja härradel ei ole vaja istmeid langetada ?
Phaetonil ei saanud samuti ja eks see Arteon natuke selle Phaetoni järeltulija on ka vist?
vist asendas ikka CC mudeli
CC pealt nägin, kui head tööd nad teevad
Millegi pärast jah on see nii. Huvitav on see, et see nahast pehme osa käetoel ukse küljes hakkas hargnema ja seda olen juba vähemalt kolmel ccl näinud. Ma muidugi ei mäleta kas Karli omal tõesti oli full plastik?Maq21 kirjutas: ↑25 Mär 2019, 10:51Kui üldist Vw kvaliteeti vaadata, siis plastik on moes.
Näide, CC olid uksepolstri see osa, kuhu käsi toetada nahast, Arteonil plastik. Sellega on selge sõnum juba antud, et rohkema rahaeest saad vähem.
Jah digividinaid hulga enam.
Muidu mõnus ja piisavalt kiire lutsukomm![]()
No mis sa ise arvad? Sul pidi riiul värki täis olema...Tahaks tulemust näha:)
ei kujuta ette. Arvan et kui ikka paha on olla siis ei ole õige värk. Riiulis on mul igatsugu asju, kedagi üle trumpama ei hakka. Samas kindlasti ei tule sellist tulemust mille puhul paha enesetunne peaks tekkima
Konteksti mõistmise eesmärgi nimel sulle põhjebdan. Pidasin silmas sellega head.
Alati saab panna USB hubi juurde tehaselahendusena. Selles õiges disco B7 käetoes on selleks auk ka kenasti olemas. https://www.drive2.com/l/477895033505185881/
See töötab ju nii nagu iga teine netipulk. Üle usb annab netti ja disco teeb wifi hotspoti. Pulk ise netti jagada ei suuda, sest puudub wifi antenn sees. Selles mõttes minu küsimus oleks see, kuidas Huawei lambi pulk ennast autole tutvustab, et ta neti vastu võtab? Discole tekib Settings alla NETWORK valik.Jaanuseonu kirjutas: ↑28 Mär 2019, 12:36Kas ta tavalist ntx Huawei netipulka ei söö?
Ma oma B8-s proovisin, töötas aga kuidagi naljakalt. Auto Discover Pro ise netti ei pääsenud (ei näinud wifi leviala), kuid läbi selle netipulga lasi hotspoti teha, nii et teised seadmed said ligi. Väga imeliku kiiksuga asi
Pärast loobusin ja panin Huawei taskuruuteri hotspoti tegema ja logisin Discover Proga WiFI võrku.
Variant on siis kas wifi võimekusega netipulk, või sama otstarvet täiter taskuruuter. Siis on ainus lahendamist vajav teema toide.SanderSPS kirjutas: ↑28 Mär 2019, 12:45See töötab ju nii nagu iga teine netipulk. Üle usb annab netti ja disco teeb wifi hotspoti. Pulk ise netti jagada ei suuda, sest puudub wifi antenn sees. Selles mõttes minu küsimus oleks see, kuidas Huawei lambi pulk ennast autole tutvustab, et ta neti vastu võtab? Discole tekib Settings alla NETWORK valik.Jaanuseonu kirjutas: ↑28 Mär 2019, 12:36Kas ta tavalist ntx Huawei netipulka ei söö?
Ma oma B8-s proovisin, töötas aga kuidagi naljakalt. Auto Discover Pro ise netti ei pääsenud (ei näinud wifi leviala), kuid läbi selle netipulga lasi hotspoti teha, nii et teised seadmed said ligi. Väga imeliku kiiksuga asi
Pärast loobusin ja panin Huawei taskuruuteri hotspoti tegema ja logisin Discover Proga WiFI võrku.
Minu jaoks ikkagi poolik lahendus... kõige suurem pluss oleks eelsoojenduse juhtimine car-net telefoni rakendusega aga tõenäoliselt selle WiFi teemaga läheb Disco magama ning käske vastu ei võta.Jaanuseonu kirjutas: ↑28 Mär 2019, 12:36Pärast loobusin ja panin Huawei taskuruuteri hotspoti tegema ja logisin Discover Proga WiFI võrku.