T5.1 Multivan arutelu

Antud rubriik on mõeldud selleks, et hõlbustada AUTODE ostmist, varuosad ja audio selle alla ei kuulu. Siia paluks postitada kõik "mis te arvate sellest autost" jne postitused.

Moderaatorid: dellu, Gull

Vasta
Lutz
Huviline
Postitusi: 119
Liitunud: 20 Jaan 2007, 22:47
Asukoht: Tallinn
Tänatud: 9 korda

T5.1 Multivan arutelu

Lugemata postitus Postitas Lutz »

Tere!

Kammisin foorumi läbi ja sellist teemat siit kusagilt ei leidnud. Mõtlesin, et algatan ühe diskussiooni, võib olla on teistel ka siis pärast hea hiljem lugeda.

Olen pikalt mõlgutanud mõtteid T5.1 MULTIVAN ostmiset ning olen silmanurgast jälginud, mis turul (loe Saksast) saada on. Hinnaklass jääb kuskil ~15K€ kanti.

Valikud järgmised:
1. Küllaltki heade lisadega T5.1 Highline 2.0 BiTDI mootoriga masinad, millel üldiselt CFCA mootor avariiline (õlikulu suur, turbod peetis jne).
Selle valiku puhul tekib mul küsimus, et kui palju erineb 132kw mootor 103kw`st peale turbode, kollektorite ja pihustite. Üks mõttekäik on lasta treialaga mõni avariilise mootoriga buss kohale vedada ja tõsta sinna 103kw mootor peale. Selge on see, et isegi remonditud CFCA mootor on vene rulett.

2. Kehva lisavarustusega T5.1 Startline 2.0TDI 75, 103kw mootoriga masinad, millel mootor küll kestab, aga plank mis plank.
Selle valiku olen põhimõtteliselt välistanud, sest Startline oluliselt kehvema varustusega ning 103kw Highline/Comfortline versiooni peaaegu ei eksisteeri.

3. Küllaltki heade lisadega viimase aastakäigu T5 Highline, mis küll näeb seest ja väljast moraalselt vanem välja, aga tehnika ja moto kestab hästi.
T5 sisu ja tuled on ikkagi aastast 2003 ning buss näeb vana välja. Ok, tuled on võimalik uuemad panna, aga sisu niisama lihtne vahetada pole ning auto platvorm ka vana (raske lisavidinaid juurde tekitada). Lisaks häirib selle 2.5TDI juures 1-2l suurem kütusekulu linnas võrreldes näiteks 103kw R4 mootoriga.

Kas keegi on veel samasuguse dilemma ees võis oskab kaasa rääkida/soovitada, mida tasuks eelistada? Eriti ootaks foorumi kasutajatelt, kes VW bussiga igapäevaselt ringi sõidavad.

Tänud!
Viimati muutis Lutz, 07 Apr 2019, 22:29, muudetud 1 kord kokku.

Sellel teemal on 19 vastust

Vastuste nägemiseks peate olema registreeritud liige ja sisse logitud.


Registreeru Logi sisse
 
Vasta

Mine “Autoostu abi”