VW Scirocco 2.0TSI Airride - 2009 - Siimlo

Näita oma Volkswagenit.

Moderaator: etnies858

Vasta
Siimlo
Huviline
Postitusi: 34
Liitunud: 02 Juun 2020, 21:36
Asukoht: Tartu
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 16 korda

VW Scirocco 2.0TSI Airride - 2009 - Siimlo

Lugemata postitus Postitas Siimlo »

Algselt ei olnud plaanis siia teemat teha, kuid tulles Bmw pealt Vw peale, siis oleks vist õige mõte teha ka siia see teema :D Siin ilmselt on inimesi kes oskavad mõne asjaga nõustada. Vw foorumis olen uus :)

Autoks siis Scirocco, 2.0tsi, 147kw, aastast 2009.
Auto sai ostetud mai kuus ja plaaniga, et elukaaslane sõidab sellega. Kuid sõites ise sellega mõned päevad, siis sai selgeks, et see võiks olla järgmine projekt. Plaan oli nii kui nii sügisel välja vahetada auto, kuid oli plaanis jääda Bmw peale.

Varustuses väga midagi erilist ei ole, dcc vedrustus koos h&r madaldusvedrudega, vihmasensor, ekraan, labadega rool ja ilmselt veel midagi.

Ostes erilist tähelepanu ei pöörand võimalikele vigadele, auto sõitis ilusti ja jättis enam vähem mulje. Küll aga lõpuks tuli välja, et enamus mootori tihenditest lekivad ja on veel asju mis vajavad tähelepanu. Vana auto nagu ikka :D
Kuskil nädal-kaks sai rahulikult sõita, kuid siis hakkas puterdamine ja misfire jama pihta. Sai kõrvaldatud tänu sellele enamus õli lekked, hetkel on veel väntvõlli otsa simmer vahetamata ja sellest tulenevalt kehv tühikäik. Selle saab ka loodetavasti lähi päevil tehtud.

Natuke räägiks ka plaanidest :D

Auto tuleb õhkvedrustusele, vip variant, ehk 4 nurka eraldi seadistatavad, tulevad ka custom led esituled koos automaatse kõrguse reguleerimisega, R stanged, teine summuti või lõpu osa, tagatuledega tuleb ka ilmselt mingi custom lahendus kuid seda veel mõtleb, auto värv ka kindlasti muutub kuid see hetkel lahtine, et millist värvi ja ajapiku kindlasti veel lisandub asju. Plaanis on ka acc ja hba lisamine

Praeguseks on tellitud autole õhkvedrustuseks vajalikud jupid, koos täis komplekt polü puksidega. Tellisin ka tavalise must valge spido, uue bcm mooduli uuemalt autolt ja afs mooduli.

Bcm moodulit vahetama hakates selgus, et autol on cecm moodul hoopis ja tänu sellele peab hakkama juhtmestiku ümber tegema, seoses sellega ka esimene küsimus targematele :D
Selleks et bcm toimima saada oleks vist vaja ka can gateway vahetada? Mida veel oleks vaja, et asjad omavahel toimima saada?

Lõpuks siis ka mingid hädised pildid ostu kuulutusest

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Viimati muutis Siimlo, 16 Mär 2021, 19:49, muudetud 2 korda kokku.

Sellel teemal on 64 vastust

Vastuste nägemiseks peate olema registreeritud liige ja sisse logitud.


Registreeru Logi sisse
 
Vasta

Mine “Huviliste autod”