T5 / T6 / Caddy Maxi

Antud rubriik on mõeldud selleks, et hõlbustada AUTODE ostmist, varuosad ja audio selle alla ei kuulu. Siia paluks postitada kõik "mis te arvate sellest autost" jne postitused.

Moderaatorid: dellu, Gull

Vasta
tommm
Huviline
Postitusi: 69
Liitunud: 22 Apr 2020, 08:30
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 9 korda

T5 / T6 / Caddy Maxi

Lugemata postitus Postitas tommm »

Päevakorras töölooma hankimine. Täna kasutusel L3H2 konfiguratsioonis prantslane, aga reaalselt nii suurt kuuti vaja ei ole. Võiks olla rahulikult vähemalt meeter lühem ja poole meetri võrra kitsam. Volkarit saab hea õnne korral ka valge inimese käigukastiga (kuigi pole deal-breaker). Rootsis on ka palju valikut.

Masina rakenduseks tööriistade (paarsada kilo) ja mõnikord 750kg haagise vedu, enamasti linnas asfaldil. Kaks inimest. Olen vaatamas T5 ja T6 Transportereid ja Caddy Maxi’sid. Viimasesse mahub kogu mant rahulikult ära, Transporter pigem sellise “igaks juhuks” mahutavuse pärast mõttes.

Kas on mingid aastaarvud ja kombinatsioonid, mis tasuks välistada? Mingid kindlad asjad, mida jälgida? 132kw diislist saan aru, et ei ole keegi siiani oma õnne leidnud? Kui chipitavad on need kahekohalise hobujõu numbriga mootorid?

Või peaks Vitot vaatama? :) Hinnapiir mitte rohkem kui 15k.

Sellel teemal on 12 vastust

Vastuste nägemiseks peate olema registreeritud liige ja sisse logitud.


Registreeru Logi sisse
 
Vasta

Mine “Autoostu abi”