B8 2.0TSI Alltrack vs GTE

Antud rubriik on mõeldud selleks, et hõlbustada AUTODE ostmist, varuosad ja audio selle alla ei kuulu. Siia paluks postitada kõik "mis te arvate sellest autost" jne postitused.

Moderaatorid: dellu, Gull

Vasta
Sander.
Huviline
Postitusi: 233
Liitunud: 13 Jaan 2012, 18:32
Auto: Passat B8
Asukoht: Tartu
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 5 korda

B8 2.0TSI Alltrack vs GTE

Lugemata postitus Postitas Sander. »

Tervist!
Olen omale uut autot otsimas ja vajan natuke abi, et selgusele jõuda. Lugesin siin mitmeid vanemaid teemasi aga peas on siiski kõik segamini ja valida on raske. Sõidan hetkel c6 3.0 quattroga. Probleem aga selles, et mul on väga lühikesed otsad ja antud olukorras tundub 3 liitrise auto pidamine lollus.(mis hakkab juba välja näitama ka tehnilise poole pealt) Sõidan igapäevaselt 2km tööle äärelinnast. Enamus sõite on Tartu linnas sees. Nädalavahetusel sõidan maale 100km edasi-tagasi. Ütlen ausalt, et olen siini alati diisli mees olnud ja mulle meeldib ka vajutada. :D
Hetkel on sellised isendid silma jäänud:
https://www.auto24.ee/3265199
https://www.auto24.ee/3622893
https://www.auto24.ee/2700144
Ma tean, et need on väga erinevad autod kui võtrelda just GTE ja neliveoline 2.0TSI. Olin varem üsna kindel, et 2.0TSI ja nelivedu on minu teema aga mida rohkema seda GTE-d vaatan seda rohkem ta mulle meeldima hakkab. Kardan ainult seda akut ja elektoonikat. Lugesin siit ka miskit 8 aastse garantii kohta GTE puhul? Kas see tõesti peab paika?
Igatahes loodan arvamusi kuulda ja ehk teeb see minu otsustamise lihtsamaks. Ahjaa, keegi võiks sõna võtta ka alltrack vedrustuse kohapealt. Ma saan aru, et tegemist on elektriliselt reguleeritava nö. tavavedrustusega?

Sellel teemal on 84 vastust

Vastuste nägemiseks peate olema registreeritud liige ja sisse logitud.


Registreeru Logi sisse
 
Vasta

Mine “Autoostu abi”