VW Arteon 2.0 R-Line TDI 140kw 4motion - 2018 - Ra1ts

Näita oma Volkswagenit.

Moderaator: etnies858

Vasta
Kasutaja avatar
Ra1ts
Huviline
Postitusi: 281
Liitunud: 09 Mär 2014, 15:27
Auto: VW Arteon 2.0 R-Line TDI 140kw 4motion
Asukoht: Laagri
Tänanud: 19 korda
Tänatud: 38 korda

VW Arteon 2.0 R-Line TDI 140kw 4motion - 2018 - Ra1ts

Lugemata postitus Postitas Ra1ts »

Kuna hoolimata hoolest ja vaevast, hakkas eelmine B8 meie jaoks natukene vanaks jääma, nii on KM kui ka aastalt. Hakkasime vaatama uuemaid Golf Alltracke, Tiggysi, jõudsime otsaga ikkagist Passat B8.5ni ning lõpuks ostsimegi Passa...khm..Arteoni.
Miks Arteon? Sest alates esimesest proovisõidust siiralt üllatusime kui mahukas see on ning lapsega perele tundus see meie jaoks ideaalne. Lisaks ka see, et meil ei ole pikka aega peale universaali muud kere esindatud olnud.
Autost - Eestis oli valikut, aga mitte sellist ja meie soovidele. Siinkohal tuligi appi Mobile24 ja Kuldar, kes sobiva masina Rootsist välja leidis. Auto ise jõudis kiirelt, aga mõni paber ei tahtnud kohe üldse jõuda ning arvele saamine viibis. Sellest saaks kohe eraldi teema, aga kes teab, see teab.
Autost - Musta värvi 140kw R-Line 4motion, 2018 aasta - Webasto puldiga, High led, Kõik assistid, AID, panoraam, meeleolutuled ees, taga (peale Sandri näppimist liiga palju värve) ja laes. Pargib ise, parkimiskaamera, elektriline kärukonks, El. tagaluuk (easy open) jne. Ühesõnaga peaks olema enamvähem täis lisas. Heaks üllatuseks on WeConnect valmidus olemas, mille kohe ära tellisin. Miinuseks vbl on vaid kaikaga istmed, aga nendega harjub ära.
Keda rohkem huvitab, siis full spec. on siin:
Kuna hetkel on talvekad all eraldi veljel(mis ei ole väga kaunid, aga meie talve jaoks käivad kah), jagan pilti, milline ta on Kevadel oma 19" Montevideodega.
Arte1.jpeg
Arte2.jpeg
Arte3.jpeg
Plaanidest - hetkel kohanen ja siis mõtlen edasi. Hetkel suutis Sander kõik hädavajaliku juba ära teha ning otseselt veel millestki puudust ei tunne. 9.2 ekraan on idee, aga hetkel mitte veel selline hädavajalik.
Viimati muutis Ra1ts, 18 Dets 2022, 22:47, muudetud 5 korda kokku.

Sellel teemal on 78 vastust

Vastuste nägemiseks peate olema registreeritud liige ja sisse logitud.


Registreeru Logi sisse
 
Vasta

Mine “Huviliste autod”