VW Golf mk3 Variant 1.9 TDI - DLorents

Näita oma Volkswagenit.

Moderaator: etnies858

Vasta
Kasutaja avatar
DLorents
Huviline
Postitusi: 25
Liitunud: 09 Mär 2024, 20:46
Auto: Golf 3 Variant 1.9 TDI
Asukoht: Ida-Viru
Tänanud: 19 korda
Tänatud: 3 korda

VW Golf mk3 Variant 1.9 TDI - DLorents

Lugemata postitus Postitas DLorents »

Pilt
Tere!
Sai siis soetatud endale selline silmarõõm. Eelmine omanik on mulle teadaolevalt klubi liige, auto on teile kindlasti tuttav, mina alles liitusin ja see minu esimene postitus. Ma pole ammu nii palju rõõmu tundnud autoga sõites, kui peale ostu koju sõitsin, Pärnust Ida-Virumaale.
Mootoriks on 1.9 TDI, 1Z, chipitud, suht lõbus oli. Autosi on olnud palju, uusi, vanu, võimsaid, aga kõige rohkem igatsesin enda Golf 2 GTI, mille sai kogemata puruks sõidetud millalgi seal 1997-98 aasta kanti. Nii ma selle ostsin. Meeldivad need vanad ja kandilised.
Autoga on tehtud meeletu hulk tööd, aga plaanin jätkata.
Pidurid on nõrk koht, ees kettad, taga trummel. Mulle teadaolevalt taha saaks panna kettad, selleks tuleks panna alla GTI sild. Kui kellegil on kogemusi, nõuandeid, vajalikke juppe, kirjutage, igasugune abi teretulnud. Kas ette on võimalik panna suuremad pidurikettad, või siis äkki on olemas võimsamad supportid?
Salongi poole pealt sooviks esimesed istmed välja vahetada. Hetkel on sellised tüüpilised vanemat tüüpi istmed, tahapoole kaardus, mina soovin istmeid, mis oleksid kas sirged või siis ettepoole kaardus. Ei pea olema Recaro, peaasi et meenutaks korvistmeid, ettepoole kaardus, kindlasti külje toega. Jällegi igasugu info teretulnud, mark, mudel, kontaktid. Teate head polsterdajat, samuti jagage kontakti, rooli tahan kah polsterdada, must nahk oranzi kandiga.
Välimuse pealt, hetkel all 17 tolli 195/40, meeletult ilus, aga jubedalt ebapraktiline. Talveks kindlasti lähevad 15 tolli alla, aga võib-olla vahetan 17 välja, panen 16, pisut kõrgema rehviga, sest praegu rehv on liiga kõva. Aga suvi on ees, äkki harjun.
Helisummutus on plaanis, jällegi, kust matte ostate, kas antud autol on mingi eripära, kust müra sisse surub?
Käigukang vist eriti ei erine Golf kahest, kõik pea sama, kuul, vedru, kangid ja plastikust kuluosad, sellega (loodan) saan hakkama, kangi käigu pikkust saab tal kah lühemaks teha. Leidsin mingi tüübi USAst, kes toodab valgusfiltreid armatuuri jaoks, et teha rohelisest taustavalgustusest punane. LINK On keegi kokku puutunud, on keegi kasutanud? Kas keegi teab, mis materjalist neid valgusfiltreid tehakse, sest tegelt tahaks saada/teha kogu valgustus oranziks. Või on kellegil kogemusi valgustuse vahetusega leedide vastu? Joota ma oskan, seda et LED vajab takistit, samuti kursis, aga infot ikka vaja. Kui kellegil on pakkuda odavalt spidoka blokki, võib olla vigane, peaasi et tulukesed põleksid, ma ostaks eksperimenteerimise eesmärgiga. Samuti ostaks sama eesmärgiga salongi õhupuhuri valgustuse osa, et see samuti oranziks teha.
Lisaks jagage nippe/kogemusi, kuidas olete teinud jalgade valgustuse, kuhu Golf kolmel paigaldate topsihiodjaid, milliseid.
Hetkel rohkemat ei oskagi kirjutada.
Viimati muutis etnies858, 14 Mär 2024, 16:53, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: pealkiri

Sellel teemal on 65 vastust

Vastuste nägemiseks peate olema registreeritud liige ja sisse logitud.


Registreeru Logi sisse
 
Vasta

Mine “Huviliste autod”