Volkswagen DSG-d ja õlivahetus.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
t6nis3
- Ära pane mind tähele!
- Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 43 korda
Jällegi,küsimine. Mehhatroonika osa ja mehhaaniline osa . Eluaegset õli pole käigukastis....kuid mida mõeldakse ,,eluaegsest,, õlist. Ära näe vaeva,küll me remondime sinu auto ,too ainult meile. On ju firmade vastus. Edasi ei ole ju tehniliselt loogika. Kui õli sai sisse kasvõi kõrre abil,mida siis annab teadmine autoomanikule ,et see on eluaegne.
-
BoraBora
- Huviline
- Telefon: 53449260
- Auto: VW T-Roc
Tervitus
Autoks T-Roc 2019 2.0 D 110kw 150hp läbisõit 74000
Läks kast avariireziimi kui lülitasin sisse Sport reziimi.
Paaritud käigud ei olnud enam saadaval. Tegin siis tee ääres 10 min peatuse ja edasi sõites kõik toimetas kenasti, kuni ca. 10min pärast uuesti sama asi. Kuid seekord tuli viga siis kui vajutasin pidurit.
Taas 10min seisak peale mida asi taas korras ja sain sõita ja vahetas kõiki käike normaalselt.
Täna loeti veakoode ja välja tuli kood P173500 Position sensor for clutch 1 - electrical malfunction.
Weebist lugedes olen aru saanud, et amtelikud esindused seda mehhatroonikablokki, kus see vigane andur asub, ei remondi (mida oligi arvata).
Ca. 3000€ ei taha kuidagi maksta uue mehhatroonikabloki eest kui ma tean, et selle anduri saab ära vahetada 10x odavamalt.
Kas siinne rahavas teab, kus saaks vigase anduri ära vahetada, nii et antakase ka garantii tööle
Paaritud käigud ei olnud enam saadaval. Tegin siis tee ääres 10 min peatuse ja edasi sõites kõik toimetas kenasti, kuni ca. 10min pärast uuesti sama asi. Kuid seekord tuli viga siis kui vajutasin pidurit.
Taas 10min seisak peale mida asi taas korras ja sain sõita ja vahetas kõiki käike normaalselt.
Täna loeti veakoode ja välja tuli kood P173500 Position sensor for clutch 1 - electrical malfunction.
Weebist lugedes olen aru saanud, et amtelikud esindused seda mehhatroonikablokki, kus see vigane andur asub, ei remondi (mida oligi arvata).
Ca. 3000€ ei taha kuidagi maksta uue mehhatroonikabloki eest kui ma tean, et selle anduri saab ära vahetada 10x odavamalt.
Kas siinne rahavas teab, kus saaks vigase anduri ära vahetada, nii et antakase ka garantii tööle
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 44 korda
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Võid küsida Taralohk Raplas või ADrive Tallinnas
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
Huligaan
- Veteran
- Auto: B5 passat 1998a,vw beetle (aastat ei mäleta) B5.5 passat, 2002a. B7 passat 2011a ja nüüd siis B8 alltrack 2018
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 31 korda
Automaatkastid oü, tehase originaal blokk, siduri asendiandurite oma. Läbikäidud tee B8'ga. ei ole vaja kogu mehhatroonikablokki vahetada. Andurite vahetust saab teha ja keegi ka teeb, aga selelle ei ole garantiid et kestab. Mina läksin siis osabloki vahetuse teed.BoraBora kirjutas: ↑21 Dets 2025, 19:23 Tervitus
Kindlasti on olemas neid elektroonikuid kes seda saavad teha.
H
Kui nupp ei jaga, siis käed korrutavad või rahakott astendab.
www.hyzerflip.ee
kõik reklaamiga seonduv.
www.hyzerflip.ee
kõik reklaamiga seonduv.
- Pets115
- EVWK juhatus
- Telefon: 56966151
- Auto: Volkswagen Passat B8 2.0 140kW R-Line Highline - 16
- Tänanud: 206 korda
- Tänatud: 74 korda
Minul tegi Vagdiagnostika2020@gmail.com
740.- oli taastatud plokk.
740.- oli taastatud plokk.
"Kuigi ümbrus on sama, elab igaüks meist erinevas maailmas." Arthur Schopenhauer.