Tuli mõte lisada ka enda auto siia foorumisse. Olen selle autoga juba 3,5 aastat ringi sõitnud. Kui auto ostsin, oli kilomeetrid natuke alla 140k-km, nüüdseks on ette kerinud pea 247k-km. Auto on soome registris ja siit soomest ostetud. Oma esimesed 130k-km söitis ta kusagil lõuna-rootsis, umbakaudud 1a enne minu ostu, oli ta soome toodud!
Ega ma enne väga VW-ni teadlik ei olnud, et teada millist varustust otsida ja alles pärast ostu selgus mõni varustus, millest ei olnud ostu hetkel aimugi. Kui otsisin siis vastavat isendid, jäi kaks varianti lauale, kas vähese varustusega ja väikse kilometraasiga tavaline B8 (aasta uuem ja odavam) või 2x rohkem sõitnud B8 Alltrack hea varustusega. Sõbra soovitusel langes liisk Alltrackile, mida siiani pole kahetsenud.
Varustuse kohapealt mida võiks välja tuua oleks, nahkistmed poolelektrilised, must lagi, digi spido, ACC ja rajahoidja, webasto, pakettklaasid, led-matrix esituled, konks, keyless, rooli ja esi. istm.sooj., taga kaamera, el.tagaluuk viipega + aut. sulguv nupuga, ja ustel ambient valge led-valgustus.
VW Passat Alltrack B8 2.0 TDI 140kw - 2018 - AndreUsin
Moderaator: etnies858
VW Passat Alltrack B8 2.0 TDI 140kw - 2018 - AndreUsin
Viimati muutis AndreUsin, 29 Dets 2025, 22:12, muudetud 3 korda kokku.
Sellel teemal on 13 vastust
Vastuste nägemiseks peate olema registreeritud liige ja sisse logitud.
Registreeru Logi sisse