Golf Variant 2015
Panoraam katuseluuk toimib ja korras, kuid katteriie ei keri tagumisse osasse sisse ning kardina eriosa taha liikumisel jääb tagumine osa korralikult sassi. Kuna endal puudub ülevaade ja arusaam selle süsteemi toimimisest, siis ei oska hetkel edasist seisukohta võtta.
Kas taga on riide sissekerimiseks eraldi ajam? Või käib see nö. vedrumehanismi kaudu?
Kas ja mida on seal üldse parandada või tuleb miskit konkreetselt välja vahetada? Kui vahetada, siis mis detailist jutt käib?
Golf 7 Variant - panoraami katteriie ei tõmba sisse
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
murkamarko
- Klubiline
- Telefon: 53542362
- Auto: Volkswagen Passat Alltrack 2018 140+ kw.
- Tänanud: 101 korda
- Tänatud: 56 korda
Protsess ise selline. Lagi vaja eemaldada. Ega ennem sinna ei näe. Tegu on rulooga. Pm sama lahendus nagu sul pagasnikus. Ruloosid müüakse ka uusi ja ka kasutatuid.
-
margus
- Huviline
- Tänanud: 20 korda
- Tänatud: 14 korda
Kas sul selle kohta eelnev kogemus ja oskad öelda hinnangulist töö keerukust ja ajakulu? Mingeid konkreetseid näpunäiteid välja pakkuda?murkamarko kirjutas: ↑14 Veebr 2026, 07:50 Protsess ise selline. Lagi vaja eemaldada. Ega ennem sinna ei näe. Tegu on rulooga. Pm sama lahendus nagu sul pagasnikus. Ruloosid müüakse ka uusi ja ka kasutatuid.
Kõik mida ma seni olen teinud ja hakkama saanud, on rohkem kättevõtmise teemaks olnud, kuid lage ja katuseluuke olen terve elu teadlikult vältinud (keeruline mälestus Opel Manta lekkivast klaasluugist
Oettinger Powered
Uued rehvid ja veljed
Uued rehvid ja veljed
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 44 korda
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Olen teinud ühe tänaseks üle-eelmise tiguani peal. Samamoodi kättevõtmise asi aga reaalsus kipub olema, et KÕIK seal see on kas laiali või kõver ning mõistlik on kohe kõik uus panna.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
MustVälk
- Veteran
- Auto: Subaru Outback 2015 2.4 129kw Bensiin
- Tänanud: 819 korda
- Tänatud: 121 korda
Uurid videoid, et kuidas lambid ja käepidemed saada kätte. Piilari katted ja nii edasi. Istmed alla lasta ja tagaluugist saad lae välja tõmmata. Parem on teha muidugi koos sõbraga. Või veelgi parem mõnega kes on ennem seda teinud enamvähem. 
Ja soojas garaazis.
Ma ei ole peale Passat 5.5 lage pidanud alla võtma.
Aga suvel soojaga õues sai lagi maha ja tagasi üksinda.
Ja soojas garaazis.
Ma ei ole peale Passat 5.5 lage pidanud alla võtma.
Aga suvel soojaga õues sai lagi maha ja tagasi üksinda.
Kui sa arvad, et su tööd suudaks teha ka mingi masin, siis me ehitame selle masina sulle!