Mina käivitan seni (selle päevani) kuni käima läheb.
Sugulase diisel bora juba nädal aega seisab.
Tanklates tankurite vahel on nii tore neid kütuselisandite purgikesi hunnikus vaadata.
Täna panin 2 nädalat seisnud golfi tööle(1,4 mono) 4. pöördest ärkas ellu Bensukaga toime tulla kordades kergem kui diislikolliga, kuid diislitel meelepärane küttekulu...
J2germeister kirjutas:Täna panin 2 nädalat seisnud golfi tööle(1,4 mono) 4. pöördest ärkas ellu Bensukaga toime tulla kordades kergem kui diislikolliga, kuid diislitel meelepärane küttekulu...
kui aku on nõrk siis ei ole nendel bensukate omanikel kah see elu nii kerge, naabril 2004 aasta mazda 6 ja ei teinud -25 juures matsugi. Dislda puhul muidugi jah neid erinevaid faktoreid rohkem mida silmas pidada, et ei tekiks olukorda kus tööle minekuks peab kasutama ühistransporti v taksot. Aga -30 allapoole see käivitamine motole vist eriti sõbralik pole nii v naa nii et kui võimalik siis mina hoidun sõite ja käivitamisi selliste külmadega.
J2germeister kirjutas:Täna panin 2 nädalat seisnud golfi tööle(1,4 mono) 4. pöördest ärkas ellu Bensukaga toime tulla kordades kergem kui diislikolliga, kuid diislitel meelepärane küttekulu...
kui aku on nõrk siis ei ole nendel bensukate omanikel kah see elu nii kerge, naabril 2004 aasta mazda 6 ja ei teinud -25 juures matsugi. Dislda puhul muidugi jah neid erinevaid faktoreid rohkem mida silmas pidada, et ei tekiks olukorda kus tööle minekuks peab kasutama ühistransporti v taksot. Aga -30 allapoole see käivitamine motole vist eriti sõbralik pole nii v naa nii et kui võimalik siis mina hoidun sõite ja käivitamisi selliste külmadega.
Kõige õigem tegu, ei piina mootorit ja kütte pealt suur kokkuhoid. Golfil peal 5-6 aasta vanune 55AH aku, aga vedas ringi isuga. Enda diislikollil on plokisoendus, enne minekut ca 2h on taga, siis juba mootor soojem ja käivitub ilusti, aga kui õhtul koju tulla siis ikkagit külm mootor. Reede hommikul sain pea 5 abikutset, kus küsiti käivitamisel abi(pooled bensukate omanikud)
copilot kirjutas:kui aku on nõrk siis ei ole nendel bensukate omanikel kah see elu nii kerge, naabril 2004 aasta mazda 6 ja ei teinud -25 juures matsugi. Dislda puhul muidugi jah neid erinevaid faktoreid rohkem mida silmas pidada, et ei tekiks olukorda kus tööle minekuks peab kasutama ühistransporti v taksot. Aga -30 allapoole see käivitamine motole vist eriti sõbralik pole nii v naa nii et kui võimalik siis mina hoidun sõite ja käivitamisi selliste külmadega.
Mazdal mingi imepisike aku ju ka 60 ah vms
Vanal heal fagmobiilil sai sebitud enne talve 100 ah aku ja eelmine kuu vahetasin eelsüüteküünlad ...sõitnud ei ole 1,5 nädalat -18 lagi vanale masuudipressile.
Seevastu pole Caravelle veel väga kurvaks teinud ,reedel -32 ei läinud ja kahtlustangi kütte viga ( bussil ka ahi peal a ei tööta miski pärast )
Õnneks on talv varsti läbi
Kratt kirjutas:Eelsüüteküünlaid tulekski paar korda ennem käivitamist anda. Peaks suurendama käima saamis protsenti päris palju
Julgeksin soovitada mingit korralikku vahet nende tsüklite vahele.
Küünal peab vahepeal ise jahtuda ka saama. Muidu põlevad lihtsalt maha.
Oli just selline juhus sõbra Touraniga.
kuramuse volkar on nagu pereliige, sööb vaikselt pappi hamstri moodi
Täna hommiku -25C käivitasin Golfi(1,4 mono). Aku oli külmaga tühjenenud, ei jaksanud kesklukust lahtigi teha, sain võtmega. Käima masina vedas, kuid kahjuks purunes veepumba tihend, vähemalt nii esmapilgul tundus, vb midagi ümbrusest. Jahutusvedelik jääs ei olnud, katsusin lõdvikuid ennem, sees -38C antifriis. Tuju hetkel kõvasti alla nulli. Super...
J2germeister kirjutas:Täna hommiku -25C käivitasin Golfi(1,4 mono). Aku oli külmaga tühjenenud, ei jaksanud kesklukust lahtigi teha, sain võtmega. Käima masina vedas, kuid kahjuks purunes veepumba tihend, vähemalt nii esmapilgul tundus, vb midagi ümbrusest. Jahutusvedelik jääs ei olnud, katsusin lõdvikuid ennem, sees -38C antifriis. Tuju hetkel kõvasti alla nulli. Super...
sul siis vedas kui aus olla. ma sain jällegi vist oma passatil kõrgsurve pumbast lahti (hakkas pumba pealt diislid lekkitama välja)
mul kah tuju megalt alla 0
suured tänud külmataat sulle
Viimati muutis marko, 24 Veebr 2011, 11:40, muudetud 1 kord kokku.
Mina lammutasin täna ja olin ka valmis pumpa eemaldama, lõpuks avastasin et pealevoolu torus pragu. Nüüdseks toru käes ja tuleb uut otsima hakata. Kuidas ingel [VW Bot: "Keel korda!"] sellesse pragu võis tulla ei tea. Samas, varem ja siiani oli/on tosooli lekke probleem, siis pole välistatud et ka varem toru terve polnud. Müstika siiski, tootmispraak? *hiljem lisan võimalusel pildi*
Üks asi on masin tööle saada, teine aga kuidas vastu peab.
Viimati muutis J2germeister, 24 Veebr 2011, 15:41, muudetud 1 kord kokku.
tobimarg kirjutas:No pumbast päris lahti ei saanud, sinna pumba peale läheb mingi 2 eurone tihend vast mis on kodustes tingimustes vahetatav.
sinu poolne postitus tõstis mul tuju 1 peale, aga kus seda osat saaks
Seda tihendit peaks saama igast hästi varustatud autovaruosade poest või diislitega tegelevast ettevõttest. Loodetavasti müüakse seda tihendit eraldi ka mitte ainult kogu pumba tihendikomplekti.