Palun abi 1.9TDI 81kw AFN muredega.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Passat B8
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 5 korda
Palun abi 1.9TDI 81kw AFN muredega.
Niisiis, endiselt ei taha mul auto normaalselt käituda. Viimaselajal olen tähele pannud päris tugevaid turbo vilinaid kiirendamise ajal. Pmtl on salongi kuulda kui kliima ja raadio vait panna. Samas kui ma lasen akna alla ja kiirendan siis on kuulda kuidas turbo üritab meeleheitlikult rõhu üles puhkuda, kuid tundub, et ta ei suuda seda. Tõmbasin stange eest ja hakkasin asja uurima. Intercooleris oli 2 auku mis sai vedelmetalliga ära parandatud. Mõtlesin, et nüüd on selle jamaga kõik. Lasin vedelmetallil hommikuni seista ja läksin siis proovima. Natuke paremaks läks aga kuskilt ajab ikka läbi ja minu mõistus seda enam kinni ei võta, et kust paganama kohast. Täna vahetasin enamus vaakumvoolikuid välja mis vähegi rabedad olid, kontrollisin veel kõik lõdvikud üle, aga tulemus ikka sama. Ausalt öeldes mul on selle auto turbo jamadest nii villand, et ma lihtsalt tahaks sellele ükskord kriipsu alla tõmmata ja lihtsalt sõita. Seega kas keegi targem oleks Võrus/Tartus/Põlvas nõus mind aitama ja asja üle vaatama? Või oskab keegi siin soovitada, et mida kontrollida või teha? Niipalju veel infoks, et 3 kuud tagasi sai ostetud uus turbo sisu neringsilt, kuna vana oli kerge lõtkuga. Geomeetria sai töö käigus puhastatud. Ainuke asi milles ma kindel pole on see, et ma ei tea kas ma panin geomeetria õiget pidi kokku. Kuid siiski sellel ei tohiks mingit pistmist olla selle vilinaga.
Veakoode on ainult üks ja selleks on:
00575 - Intake Manifold Pressure
17-10 - Control Difference - Intermittent
Ja 120 pealt läheb limpi.
Veakoode on ainult üks ja selleks on:
00575 - Intake Manifold Pressure
17-10 - Control Difference - Intermittent
Ja 120 pealt läheb limpi.
Viimati muutis Sander., 02 Juun 2014, 14:48, muudetud 4 korda kokku.
-
- Huviline
- Auto: Focus 3 / Golf 4
- Tänanud: 1 kord
Re: Palun abi 1.9TDI 81kw AFN turbo muredega.
Vilin võib tulla ka wastegate klapist, mille sees võib auk olla
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 43 korda
- Tänatud: 198 korda
- Kontakt:
VNT turbo, wastegate klapp?vwgolf kirjutas:Vilin võib tulla ka wastegate klapist, mille sees võib auk olla
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Huviline
vabandust, pidasin silmas seda, mis hooba liigutab... wastegate pole see tõesti
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 43 korda
- Tänatud: 198 korda
- Kontakt:
Ega turbo enda vahelt välja ei aja?
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Huviline
ingel [VW Bot: "Keel korda!"] seda teab.
Muidugi kahtlen, et sealt midagi tuleb. Lähen käin kohe linnas ja ostan vajalikud asjad ära, et saaks korraliku rõhulekke testeri meisterdada. Ma hakkasin mõtlema hoopis selle metalltoru peale kust rõhk läbi jookseb. Too on ainuke kahtlusalune mida ma pole hetkel kontrollinud.

-
- Huviline
Sander, kas sa oskaksid öelda, et mis mõõdus vaakumvoolikud ostsid ja kui palju (st pikkus)?
Ja kas ostsid silikoonist või need riidega kaetud?
Vilina asukoha saaks võibolla tuvastada nii, et auto kusagil üles tõsta ja koormusega (st käik sees) gaasi andes kuulata..
Ja kas ostsid silikoonist või need riidega kaetud?
Vilina asukoha saaks võibolla tuvastada nii, et auto kusagil üles tõsta ja koormusega (st käik sees) gaasi andes kuulata..
Viimati muutis vwgolf, 02 Juun 2014, 11:25, muudetud 3 korda kokku.
Endal sama teema, aga see klapp seal all täiesti küljest mädanenud.
-
- Huviline
Nüüd uus jama. Nimelt proovisin täna siin rõhuteste ja asju ning nüüd veel suurem probleem. Nimelt kui kohapeal korra gaas põhja anda siis mõnikord tuleb haige vibra mootorisse, umbes nagu 1 pott ei töötaks. Peale selle hakkab tagant räigelt sinist viskama kui see juhtub. Kui auto korra seisma jätta siis jälle kõik ok niikaua kui korralikult gaasi põhja annad. Tuju läheb järjest rohkem nulli. Kui seda autot parandada üritad siis läheb asi veel hullemaks. Mõtlesin siis, et viskan kaabli taha ja üritan selajal kui ta puterdama hakkab vaadata veakoode, kuid ei tulnud miskit. Tegin paar pilti ka pihusti näitudest.
Tühikäigul

Koksu andes

Video sellest vibrast kui korralikult lappi anda.
http://youtu.be/U13__6cRMJo" onclick="window.open(this.href);return false;
See probleem ei tulnuds tänasest vaid oli juba mul varem ka korra juhtunud, kuid siis ma ei pööranud selle tähelepanu kuna tookord läks ise normaalseks kohe tagasi. Nüüd ei hakkanud enne normaalselt käima kui korra seisma jätsin.
Vaakumvoolikute kohta niipalju, et ma ei ostnud neid, kodust riiulist võtsin mingi silikoonvooliku mis oli sama mõõduga ja vahetasin ära. Kõige lihtsam on tõmmata üks jupp kohe poejuures küljest ja saad ära osta vana järgi.
Tühikäigul

Koksu andes

Video sellest vibrast kui korralikult lappi anda.
http://youtu.be/U13__6cRMJo" onclick="window.open(this.href);return false;
See probleem ei tulnuds tänasest vaid oli juba mul varem ka korra juhtunud, kuid siis ma ei pööranud selle tähelepanu kuna tookord läks ise normaalseks kohe tagasi. Nüüd ei hakkanud enne normaalselt käima kui korra seisma jätsin.
Vaakumvoolikute kohta niipalju, et ma ei ostnud neid, kodust riiulist võtsin mingi silikoonvooliku mis oli sama mõõduga ja vahetasin ära. Kõige lihtsam on tõmmata üks jupp kohe poejuures küljest ja saad ära osta vana järgi.
Viimati muutis Sander., 02 Juun 2014, 14:47, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
Re: Palun abi 1.9TDI 81kw AFN muredega.
Tänud!
Sinine toss viitab õli pääsemist põlemiskambrisse..
Sinine toss viitab õli pääsemist põlemiskambrisse..
kolvirõngad läbi siis kui gaasi andes on nad nii kulunud et ei suuda õli pühkida hülsipealt enam piisavalt ja õli põleb ära-sinine suits taga!Kood: Vali kõik
http://foorum.bmwclub.ee/viewtopic.php?f=5&t=39356
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Kas selle metalliga lappimise asemel ei oleks lihtsam olnud kasutatud cooler võtta ja see viga välistada?
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
-
- Huviline
Lihtsam ikka oleks olnud aga kohalikus lammutuses küsiti kasutatud radika eest 50€... Vedelmetall maksis 10€ ja tegi oma tööd. Radikas lekkeid polnud.dellu kirjutas:Kas selle metalliga lappimise asemel ei oleks lihtsam olnud kasutatud cooler võtta ja see viga välistada?
-
- Huviline
Keegi ei oska siis pihusti näitude kohta midagi öelda? On normis või ei? Ja millest see värin ja tossamine võib tekkida mis videol näha on.
-
- Huviline
Pihustite näidud peaksid olema normis. Tossamine on päris kindlasti millestki muust põhjustatud
Viimati muutis vwgolf, 04 Juun 2014, 15:31, muudetud 1 kord kokku.
Mul tegi sama moodi siis kui paagis oli võttur/võtturi sõel umbes, ehk ei saa kütet kätte