Jama Golf 4 starteriga
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Jama Golf 4 starteriga
Auto mis mul on VW Golf 4 1.9 TDI 74kw 5 käigulise manuaal kastiga 2003 aasta. Kuna starter ütles üles, on vaja see ära vahetada. Kas on täpselt sama mudeli starterit vaja või läheb ka mingi muu oma peale. Siiamaani olen proovinud polo 74 kw diisli oma ja 85 tdi golf 4 tdi oma. Kumbki pole sobinud. Äkki oskab keegi nõu anda.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 177 korda
Re: Jama Golf 4 starteriga
Võta mõne starteripakkuja veebipood lahti - seal tavaliselt kirjas kogu mudelivalik kuhu nimetet starter sobib.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
Kuidas see starter sul üles ütles? Millised on sümptomid? Võimalik on, et kui sa ostad B osa, st mitte Valeo v Bosch(need on hetkel mulle teada OE tootjad), siis saad mingi juustu, mis ei arenda selliseid pöördeid käivitades, nagu originaal starter.....ühel siin foorumis läbi elatud, kus pani prooviks peale no name tootja b osa ning kuumkäivituse saaga jätkus. Ostis kõigest paarikümne euro eest uued harjad originaal Boschi starterile ning probleem oli lahendatud. Kusjuures, see no name b osa on kallim kui mõned uued vajalikud jubinad OE starterile ja üldjuhul pead oma originaali vahetusfondina vastu andma!cvkj kirjutas:Auto mis mul on VW Golf 4 1.9 TDI 74kw 5 käigulise manuaal kastiga 2003 aasta. Kuna starter ütles üles, on vaja see ära vahetada. Kas on täpselt sama mudeli starterit vaja või läheb ka mingi muu oma peale. Siiamaani olen proovinud polo 74 kw diisli oma ja 85 tdi golf 4 tdi oma. Kumbki pole sobinud. Äkki oskab keegi nõu anda.
Viimati muutis copilot, 15 Jaan 2015, 23:22, muudetud 2 korda kokku.
Diesel Power KEEPS ME GOING
-
- Tunnustatud
- Telefon: 53644681
- Auto: VW Touareg 2005 2,5TDI, Partner Tepee 2013, VW Passat B4 VR6 man.Opel Frontera 2,5 TD.Nordkapp 17 120 Hp 87a.
Ei tasu ikka kõike asju ka ära proovida, proovi ikka samasuguse auto pealt. Ja kui Sa juba oma auto pealt starteri maha võtsid siis seal starteri peal on varuosanumber mille järgi kogu edasine otsingutegevus peaks käima. Eeldan et Sinu auto mootori kood on AXR siis sellele pakuvad erinevad tootjad vähemalt 4 erinevat starterit mida kõike on võimalik saada.cvkj kirjutas:Auto mis mul on VW Golf 4 1.9 TDI 74kw 5 käigulise manuaal kastiga 2003 aasta. Kuna starter ütles üles, on vaja see ära vahetada. Kas on täpselt sama mudeli starterit vaja või läheb ka mingi muu oma peale. Siiamaani olen proovinud polo 74 kw diisli oma ja 85 tdi golf 4 tdi oma. Kumbki pole sobinud. Äkki oskab keegi nõu anda.
www.autoravi.eu Diagnostika enamus autodele,Püsikiirushoidjate paigaldus,Hammasrihmade vahetus. Autode remont ja hooldus(Fuchs ja Mobil 1 õlid) , Karpide vahetus ja plekitööd,3D sillastend 53644681
-
- Tunnustatud
- Telefon: 53644681
- Auto: VW Touareg 2005 2,5TDI, Partner Tepee 2013, VW Passat B4 VR6 man.Opel Frontera 2,5 TD.Nordkapp 17 120 Hp 87a.
Pole need B varuosa tootjad enam midagi nii B-d, point selles et antud autole võimalik osta 1,8 - 2,2 kw starter, vaja vaid teada õiget tootekoodi mis antud masinale peale on pandud ja selle järgi siis uus osta. Sobiva geneka või starteri saab siit valida https://en.as-pl.com/index" onclick="window.open(this.href);return false;copilot kirjutas:Kuidas see starter sul üles ütles? Millised on sümptomid? Võimalik on, et kui sa ostad B osa, st mitte Valeo v Bosch(need on hetkel mulle teada OE tootjad), siis saad mingi juustu, mis ei arenda selliseid pöördeid käivitades, nagu originaal starter.....ühel siin foorumis läbi elatud, kus pani prooviks peale no name tootja b osa ning kuumkäivituse saaga jätkus. Ostis kõigest paarikümne euro eest uued harjad originaal Boschi starterile ning probleem oli lahendatud. Kusjuures, see no name b osa on kallim kui mõned uued vajalikud jubinad OE starterile ja üldjuhul pead oma originaali vahetusfondina vastu andma!cvkj kirjutas:Auto mis mul on VW Golf 4 1.9 TDI 74kw 5 käigulise manuaal kastiga 2003 aasta. Kuna starter ütles üles, on vaja see ära vahetada. Kas on täpselt sama mudeli starterit vaja või läheb ka mingi muu oma peale. Siiamaani olen proovinud polo 74 kw diisli oma ja 85 tdi golf 4 tdi oma. Kumbki pole sobinud. Äkki oskab keegi nõu anda.
Kui vaja siis saan aidata paigalduse ja varuosa hankimisega
www.autoravi.eu Diagnostika enamus autodele,Püsikiirushoidjate paigaldus,Hammasrihmade vahetus. Autode remont ja hooldus(Fuchs ja Mobil 1 õlid) , Karpide vahetus ja plekitööd,3D sillastend 53644681
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
Nagu mainisin, ennem uue järgi jooksmist, võiks inimene jagada infot, mismoodi see starter "surnud" on? Vb vaja närust mõne eurost tõmbereleed v harjasid mitte 120+ eurost starterit!!!
-
- Huviline
Näitena, kui starter ei keri üldse ringi voolu andes, võib vabalt probleem olla ühe harja juhtme katkemisega.