Ventilaator.

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Valuvelg
Huviline

Ventilaator.

Lugemata postitus Postitas Valuvelg »

Tere.
Autoks Touran 2.0 TDI.Oleks vaja el.skeemi radika ventilaatori jaoks.Ventilaator ei k?ivitu,kas keegi saab aidata.Kaitsmed korras.

[Muudetud: 1-7-2008 Valuvelg]

Tghg
Huviline
Telefon: 58057442
Auto: Volvo 940 GLT

Lugemata postitus Postitas Tghg »

Algselt postitas: Valuvelg
Tere.
Autoks Touran 2.0 TDI.Oleks vaja el.skeemi radika ventilaatori jaoks.Ventilaator ei k?ivitu,kas keegi saab aidata.Kaitsmed korras.

[Muudetud: 1-7-2008 Valuvelg]

Vaata k?igepealt k?iksugused ?hendused ja klemmid ?le.V?imalik,et kusagilt m?ni ?hendus koht v?i klem on oks?deerunud.

[Muudetud: 1-7-2008 Tghg]
http://www.plussystem.ee" onclick="window.open(this.href);return false; Puit aknad ja Uksed 580 57 442

T6nis2
Huviline

Lugemata postitus Postitas T6nis2 »

Proovi ?les leida radika k?ljes olev andur.T?mba pistik k?ljest .?henda juhtmed traadiga.S??de sisse. Kui n??d k?ib on el. ahel korras. Vaheta andur.

Valuvelg
Huviline

Radika juures ei ole andurit,vist. Igatahes ei leia seda. Kas andur v?ib olla termostaadi k?ljes? Kui v?tsin ventika pistiku korraks lahti, siis hakkas ventilaator natukeseks t??le.

raiku
Huviline
Telefon: 5214714
Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)

Lugemata postitus Postitas raiku »

see andur millest jutt on kindlasti radika k?ljes kuskil ??res
ja kui vendika pistikut liigutasid ja siis k?ima hakkas siis on vendika otsad roostet t?is ntx*
viljandi mölamies

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 56 korda
Tänatud: 581 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

Tegemist on VIIENDA nn. Golfi p?lvkonna autoga, neil pole radika k?ljes andurit, see asub alumise jahutusl?dviku otsiku k?ljes ja selleks on termo andur, mitte aga termol?liti nagu vanadel. L?histada pole m?tet, kuna annab ajule ainult vea koodi, kuigi vent v?ib isegi korraks k?ivituda. Vool jookseb pidevana ventidesse (ka s??teta), k?ima sunnib neid ajust tulev can signaal. Ainus vea teda saamise viis on ainult diagnost v?i loll juhus.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

Valuvelg
Huviline

T?nan vastuste eest.Diagnostikasse saan alles 2 n?dala p?rast.Eks ma annan teada,kui viga k?es.

T6nis2
Huviline

Lugemata postitus Postitas T6nis2 »

T?nan Jussike ka minu poolt. Kergelt kartsin ka kohe et ?kki panen v?he ?ba,kuid vana kooli ?petus ja teadmised mul.

Vasta

Mine “Elektroonika”