passatile püsikiiruse hoidja
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
passatile püsikiiruse hoidja
mure selline: auto on 97a passat 1,9 tdi 81 kw. sooviks paigaldada püsikiiruse hoidjat.kas on võimalik selline variant et ostan lihtsalt suunatule lüliti millel on küljes püsikas ja lasen kusagil dignostis ära ühendada?????
-
- Huviline
- Auto: VW Mk3 1,9Tdi 81kw
Terekui vaatad siia lehele DIY siis leiad sealt mida otsid.Ise otsustasin mitte kangi osta tegin kaks nuppu käe toe sisse.Minu Püsikas Ja Skeem kah vahepeale siis pildi materjaliks siiaMinu masinale sobiva skeemi tegin ise juhtmestiku tegin ise ainuke välja minek oli Oomipoest 16eeku kaks mikro lülitit ja pärast küsiti tallinas ühes diagnosti keskused ajus aktiveermise eest 100eeku aga kui jääd omale kindlaks siis kangi oli originaalis vist 890.- pluss siis see aktiveerimine.
Ah mida ka mina autodest tean, ;) aga ikkagi nii palju tean et naisi ja pidureid ei tohi kunagi usaldada
Kas püsika mittetöötamine võib tuleneda sellest, et pole aktiveeritud?mix17 kirjutas:Terekui vaatad siia lehele DIY siis leiad sealt mida otsid.Ise otsustasin mitte kangi osta tegin kaks nuppu käe toe sisse.Minu Püsikas Ja Skeem kah vahepeale siis pildi materjaliks siiaMinu masinale sobiva skeemi tegin ise juhtmestiku tegin ise ainuke välja minek oli Oomipoest 16eeku kaks mikro lülitit ja pärast küsiti tallinas ühes diagnosti keskused ajus aktiveermise eest 100eeku aga kui jääd omale kindlaks siis kangi oli originaalis vist 890.- pluss siis see aktiveerimine.
Minu passatil on püsikas olemas, aga vahel töötas, vahel mitte, nüüd üldse ei toimi, kas vajab uuesti aktiveerimist?
Mis võib selle deaktiviseerida?
tegin hiljaaegu selle p.kiiruse kangi lahti ja painutasin natuke neid lüliti all olevaid klemme ja reinstallisin kokku..aga seda nuppu,mis ON/OFF ja veel 3-ndat asendit reguleerib peale ei pannud(see päike mütsike, mille surud lüliti peale), ja toimis ilusti, aga kui mütsi peale surusin, siis asi enam ei tööta,KAS midagi annab ette võtta selle klemmijamaga??tobimarg kirjutas:Võib olla deaktiviseerunud, võib ka piduripedaali lüliti mitte toimida.