Passat B6 immo jupsib
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Uustulnuk
- Telefon: 5151122
- Auto: Passat B6 Highline
Mure järgmine:
Kui süüdet vajutan siis tihtipeale sureb mootor kohe välja. Ühtegi veateadet ei anna. Vahest ei lülita isegi armatuuri tulesid sisse ning rooli alt plõksib (ilmselt roolilukk). Probleem on muutunud järjest sagedamaks. Mis sellel immol viga võiks olla?
Kui süüdet vajutan siis tihtipeale sureb mootor kohe välja. Ühtegi veateadet ei anna. Vahest ei lülita isegi armatuuri tulesid sisse ning rooli alt plõksib (ilmselt roolilukk). Probleem on muutunud järjest sagedamaks. Mis sellel immol viga võiks olla?
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 581 korda
Re: Passat B6 immo jupsib
Esimese asjana pakukski rooliluku riket, siis alles immoplokki.
Diagnostika peaks vea välja tooma.
Diagnostika peaks vea välja tooma.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Huviline
- Telefon: +358445778415
- Auto: VW Passat2,0tdi DSG 2006
Møller kirjutas:Mure järgmine:
Møller kirjutas:Mure järgmine:
Tuttav tunne hiljaaegu vahetati roolilukk täpselt samade symptompite puhul nyyd viga unustatud ei olnud kallis l¨bu umbes 2000eeku ja isegi esinduses roolilukk tellimusekaup
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 581 korda
Tegelt ei ole, pidi pidevalt paar tükki olema lao tellimuses. Ehk siis oli äkki sel hetkel otsas.passat2,0tdi kirjutas:......... isegi esinduses roolilukk tellimusekaup

Ps: Üks on minu nimel kah koguaeg reserveeritud (mul ühel korral jubinud ja mõned korrad vea teadet visanud). Paar korda helistatud ja küsitud, et kas soovite ikka veel, neil häda käes ja kohe vaja. Siiani olen abikäe andnud ja enda oma loovutanud, kui uus kohe peale tellitakse/reserveeritakse.
Omal hakkan vahetusele mõtlema siis, kui millaski pidevalt hakkab jamama, ennem ei viitsi lihtsalt.

Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
Panen selle teema küsimuse alla,Mis AASTA autoga teie sõidate? Selliseid ronte,nagu siin probleemiks on .tuleb rautselt välistada. Ainult viga vea küljes,ise kosmose tehnikat sisaldades. Kas sellise autoga tahaksite sõita? See roolilukk ,kas ta ei ole juba tüüp viga?. Lõpetuseks,mis see ,,kosmose tehnikat,,täis tuubitud auto praktilist RAHA küsib. (Kosmose tehnika tähendab autot maksimaalselt täis tuupida elektroonikaga). Minu arvamus.
Mis jutt? Kas see aitas probleemile kaasa,see mis sa kirjutasid?T6nis2 kirjutas:Panen selle teema küsimuse alla,Mis AASTA autoga teie sõidate? Selliseid ronte,nagu siin probleemiks on .tuleb rautselt välistada. Ainult viga vea küljes,ise kosmose tehnikat sisaldades. Kas sellise autoga tahaksite sõita? See roolilukk ,kas ta ei ole juba tüüp viga?. Lõpetuseks,mis see ,,kosmose tehnikat,,täis tuubitud auto praktilist RAHA küsib. (Kosmose tehnika tähendab autot maksimaalselt täis tuupida elektroonikaga). Minu arvamus.
Puudutaks su "enda arvamus" omanikku ja viiks ta lahenduseni, et auto töökorda saaks oleks asi teine. Aga ei, see sinu postitus on väga mõttetu. Roolilukk on oletatavalt otsas omadega ja siis su arust peab kohe uue auto ostma,sest see ei kõlba kuhugile.
Kui kõik tuleksid ja kirjutaksid "oma arvamusi", siis oleksid kõik teemad mõttetuid postitusi täis !
Teemasse, et tee diagnost ära, enne kui hakkad kalleid asju vahetama. Ning vaata mis seal ütleb.
Viimati muutis --keit--, 04 Sept 2010, 02:04, muudetud 1 kord kokku.