2003a. passat MFA

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
enaumani
Huviline
2003a. passat MFA

Lugemata postitus Postitas enaumani »

kas kellelgi on siin kokkupuudet 2003a passat variantiga, mille MFA'l on vaid 3 funktsiooni (keskmine kiirus, distants, s?iduaeg)?
k?simus siis selles, et oleks soov n?ha ka k?tusekulu ja j?relej??nud distantsi.

k?isin t?na esinduses ja seal vangutati pead, et esmakordne n?gemus selline MFA.

kas keegi on kuidagi midagi ?ra vusserdanud v?i ongi see MFA vaid kolme funktsiooniga.

T?nud k?ikide vastuste eest.
enaumani
Huviline

endiselt k?simus ?hus.
Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 58 korda
Tänatud: 599 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

Kui auto toodud kuskilt piiri tagant, siis v?imaliku odomeetri kerimisega v?ib igasuguseid anomaaliaid ette tulla.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
enaumani
Huviline

auto piiri tagant p?rit k?ll.
kuid hooldusraamatu kanded peavad paika nii kilometraasi kui muus osas. kontrollitud saksast jne.

on veel kellegil aimu?
4ratast
Huviline
Auto: BMW i4 M50
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 18 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas 4ratast »

Algselt postitas: enaumani
auto piiri tagant p?rit k?ll.
kuid hooldusraamatu kanded peavad paika nii kilometraasi kui muus osas. kontrollitud saksast jne.

on veel kellegil aimu?
Puht teoreetiliselt .. et kui "k?tuse lugemisega" tegeleb m?ni spetsiaalne andur, v?i teeb seda m?ni muu k?tuses?steemi osa, siis v?ib ju sellel midagi viga olla. Vastuse annaks v?ibolla diagnostika. Samas kui k?tusekulu saadaksegi puhtalt arvutades, siis on ka v?imalus et m?ni andmete allikas ei anna andmeid mille alusel arvutada. Siis tekib j?lle k?simus, et kuidas see mootor veel korralikult t??tab :P Ja j?llegi annaks vastuse v?ibolla diagnostika.

Mina panustaks diagnostile, ja kui see ?tleb et elektroonika on autol OK, siis s?gaks kukalt ja lepiks sellega et MFA ongi selline ;D
▇ ▅ █ ▅ ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅ ▃ ▅ ▅ ▄
Indrek
Huviline
Auto: Golfi risu

Lugemata postitus Postitas Indrek »

Mul n?itab k?tusekulu ka, aga j?relej??nud distantsi mitte.. Kuidas selle saab? :P
vanasti olin insche
enaumani
Huviline

k?isin Saksa Auto's ja seal ka poisid s?gasid kukalt, et n?evad esimest korda sellist MFA'd. Diagnostikat nad mulle p?he m??rida ei tahtnud.

:)
Vasta

Mine “Elektroonika”