Kas esp muudab programmi j?relhaagist vedades?

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
samzik
Klubiline
Telefon: 55558855
Auto: Passat tdi 4M 96kw 04/ Audi 90 tq 134kw/ Bully Syncro 2.1 82kw
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 1 kord

Kas esp muudab programmi j?relhaagist vedades?

Lugemata postitus Postitas samzik »

Kui panen k?ru pistikusse (s?ttib armatuuris tuli) ja s?idan kas siis esp muudab oma tegevust arvestades, et k?ru on taga v?i ei. 2004 passatil.
Palun helistada tööpäeviti 17:00-22:00 nädalavahetusel 10-22 ni, Tänu. Tel 55 558 855 Rain.
Garfield
Huviline
Auto: (oli) Golf IV TDI 2003
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Garfield »

Algselt postitas: samzik
Kui panen k?ru pistikusse (s?ttib armatuuris tuli) ja s?idan kas siis esp muudab oma tegevust arvestades, et k?ru on taga v?i ei. 2004 passatil.
Selle kohta on see "naljakas" lisavarustus, mis oli umbes sellise nimega "tehase ettevalmistus haakekonksule". Kui ma k?sisin, et mis see on, siis seletati, et ajusse tehakse vastavad muudatused seoses k?ru vedamisega ja ESP t??ga. Kas see n??d n?. pistiku sissepanemisel kohe aktiveerub - ma ei tea. Ma nagu m?letan, et k?ruga peaks ESP v?lja l?litama. ?kki tasub esindusega suhelda?
Rahapesukaru
Klubiline
Auto: G1 Cabrio - Passat B7 -G5 GTI
Tänanud: 90 korda
Tänatud: 43 korda

Lugemata postitus Postitas Rahapesukaru »

Algselt postitas: samzik
k?si passatistilt temal on ka sihuke sisteem minu m?letamist m??da passatil olemas. kui ma ?ieti m?letan.
kui tõesti ON vaja minuga rääkida ja TÕESTI tahaks miskit tarka öelda siis tel: 56639927
passatist
Klubiline
Auto: Touareg ja Passat
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas passatist »

Originally posted by samzik
Mis tuli sul armatuuris s?ttib,kui pistiku ?hendad?Haagisega tuleb m?istlikult s?ita(loe:valida teeoludele vastav s?idukiirus,kiirendada-pidurdada sujuvalt)Kui ESP tuli p?leb,siis ta ei tohiks ka toimetada.Uuematel audidel arvestab ESP ka haagist.
[Edited on 21-10-2008 by passatist]

[Edited on 21-10-2008 by passatist]
Vasta

Mine “Elektroonika”