klaasipesu vedelikku lastes sahin k?larites....
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
klaasipesu vedelikku lastes sahin k?larites....
klaasipesuvedeliku lastes k?ib samal ajal sahin k?larites. mida k?vemaks on maki pealt pandud seda k?vemat sahinat teeb. Millest tingitud?
-
- Huviline
- Auto: Bora AUQ(rip), Golf3 GTI(ex) , Audi A4 ASN
- Tänatud: 1 kord
sellesm?ttes nagu loogiline ju et k?vemat h??lt teeb , k?lar ongi ju helilainete edastamiseks...Algselt postitas: --metanol--
klaasipesuvedeliku lastes k?ib samal ajal sahin k?larites. mida k?vemaks on maki pealt pandud seda k?vemat sahinat teeb. Millest tingitud?
sahiseb kindlasti raadiot kuulates , nagu mossedel oli , nii kui kojamehed t??le panid , k?is kojameeste liikumine k?larist l?bi.... eks seal massiga midagi seotud on maki taga on ikka k?ik massid korralikud ?hendatud...lisamass ja raadiokanalite m?lu juhe jne .
endal oli kunagi fordiga , nii kui hoovi s?itsid siis l?i l?bi teleka kohe , vaadata ei saanud ja ?htul salaja s?itma minna ka ei saanud , sest nii kui k?ivitasid , nii jooksid jutid teleka ekraanil

-
- Huviline
- Auto: Vento VR6-EDITION -> aus Arbuus
-
- Huviline
- Auto: Bora AUQ(rip), Golf3 GTI(ex) , Audi A4 ASN
- Tänatud: 1 kord
Algselt postitas: airfrance1
Mul j?lle siuke teema, et kui auto k?ima panen, siis l?bi hiljuti paigaldatud tagak?larite hakkab tulema undamine/pinin ja sageduski muutub mootori p??retega sama moodi. Suht h?iriv on kui muusika vaiksemalt k?ib. K?vema vol??mi juures seda kuulda pole.
ingel [VW Bot: "Keel korda!"] ma ei m?leta aga keegi seletas kunagi lahti , miks autop??rded , pininana k?larites v?ljendub , nagu oleks meeles , et mootori mass selline p?imitud vasest lint

-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 177 korda
Kuskil on mass puudu, midagi valesti ?hendatud (n?it. k?lari miinused on ?hendatud raadio korpusesse) v?i aitab h?iresummutus kondensaatori lisamine (v?hemalt mossedel oli nii).
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
mul oli sama jama, et p??retega pinin t?usi. p?rast geneka remonti j?i pinin oluliselt vaiksemaks.Algselt postitas: airfrance1
Mul j?lle siuke teema, et kui auto k?ima panen, siis l?bi hiljuti paigaldatud tagak?larite hakkab tulema undamine/pinin ja sageduski muutub mootori p??retega sama moodi. Suht h?iriv on kui muusika vaiksemalt k?ib. K?vema vol??mi juures seda kuulda pole.