Lisatulede ?hendamine

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
-huviline-
Huviline
Lisatulede ?hendamine

Lugemata postitus Postitas -huviline- »

Kuna golf sai soetatud v?ikese v?idus?idu suunitlusega ja osa neist toimub ka pimedas ning ka muidu on pimedas m?nus peenestada,on soov ette panna lisatuled.Kuna ise olen aga totaalne v?hik,siis ei oska neid kuidagi ?hendada ning palun abi.Poes on m??gil mingid komplektid ?hendamiseks ,aga ma ei ole aru saanud,kas tegu on ainult kahele tulele m?eldud,v?i v?ib ka rohkem neid taha panna?igastaahes on pakis ?ks relee. Sooviks panna kokku 4 tuld, 2X ring rallye ja 2X siriuse kaugutuled.Ahjaa soovitaks keskmised 1 ja ??rmised teise l?liti alla panna.Et siis kahe l?litiga.
Wizard
Huviline
Auto: g4 variant `05
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Wizard »

pane ikka kaks releed siis ka juba
?hendamine oleneb sellest kuidas sa neid tahad
1.p?levad ainult kaugtuledega
2. p?levad igal ajal siis kui sa l?litit l?litad
T6nis2
Huviline

Lugemata postitus Postitas T6nis2 »

Kas praegune olemas olev G2.on nelja tulega?
-huviline-
Huviline

ei kahe tulega on hetkel.tahaks nii et p?levad ka koos kaugtuledega.Kui v?imalik.
T6nis2
Huviline

Igasugune elektri teema foorumis l?heb liig pikaks.Annan skeemi ps-s.Veel parem kui lisad oma tava tel. nr.
-huviline-
Huviline

Ee,telefoni teel ju on see veel hullem :D Aga ma v?in anda meili,msni v?i midagi sellist, kui parem on.muidugi telefoni v?in ka anda,aga ma kardan et see veel hullem.
-huviline-
Huviline

Ei ma ei tea millest jutt k?ib hetkel,enda arust suhelda oskan,r??kida oskan jne.Igastahes siiski paneks ?he l?litaja peale.Sellest juhised.Samas telefonitsi ei suuda s?veneda.On vaja silme ette asja,siis hakkan asja jagama.
4ratast
Huviline
Auto: BMW i4 M50
Tänatud: 18 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas 4ratast »

Algselt postitas: T6nis2
Kas suhtlusega probleemi(diktsioon halb).V?i ei oska siiski oma probleemi p?ris t?pselt lahti seletada?
Ma arvan, et pigem ei suuda sina talle telefoni teel elektri skeemi selgeks teha. Kui sa ei suuda isegi siia kirjutada/joonistada seda skeemi kokku, siis kuidas sa m?tled selle (v?hikust) inimesele tel. teel selgeks teha??

L?pptulemus on see, et inimene p?letab oma auto maha t?nu sellele, et keegi talle telefoni teel mingi skeemi kokku kirjeldas (Ja usu mind, sina m?tled seda skeemi ?hte moodi, teiselpool toru olev inimene joonistab vaimusilmis hoopis midagi muud kokku - tulemus ? Pauk?)
▇ ▅ █ ▅ ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅ ▃ ▅ ▅ ▄
T6nis2
Huviline

Einoh ma sellepeale tulnudki. P??an n??d rohkem mitte nii t?pseks minna.M?TE. Tahad head ?elda saad peksa(s?nadega)
-huviline-
Huviline

Algselt postitas: T6nis2
Einoh ma sellepeale tulnudki. P??an n??d rohkem mitte nii t?pseks minna.M?TE. Tahad head ?elda saad peksa(s?nadega)
Mina ei m?elnud midagi halba,kui jutt sellest,lihtsalt telefonitsi ma ei saa iial seda selgeks seda endale.On vaja silme ette t?pset juttu v?i joonist v?i mis iganes,et saaks t?pselt teada,mis seletatud on ja mida tegema peab.
nii et kui viitsimist aidata ja seleteda,siis olen v?ga t?nulik!

[Muudetud: 16-11-2008 -huviline-]
Peps7
Huviline
Telefon: 5103244
Auto: VW Golf V 1,6 75kw, Ford Galaxy 1,9TDI 85kw. Hingusele läinud VW Golf III 1,8 66kw, Ford Galaxy 2,3 103 kw
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Peps7 »

Kui oma autole lisatulesid paigaldasin, ostsin poest komplekti, kus oli lisaks juhtmetele, releele ja l?litile ka ?petus, kuidas ?hendada. Tegemist oli Siriuse tootega ja peaks saada olema igas norm. autopoes kus kaubeldakse lisatuledega. Sa osta lihtsalt 2 komplekti ja ?henda ?ra.
http://www.ally.ee
Huligaan
Veteran
Auto: B5 passat 1998a,vw beetle (aastat ei mäleta) B5.5 passat, 2002a. B7 passat 2011a ja nüüd siis B8 alltrack 2018
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 31 korda

Lugemata postitus Postitas Huligaan »

Kuskaugel paigaldaja asub, kui tallinnas piires siis v?in l?bi tulla ja skeemi tiba seletada. Omalgi oli sama teema k?sil, kuigi eraldi l?litit vahele ei toppinud, vaid sai ?hendatud otse kaugtuledega.

Rainer

edit:
Parim skeem ongi relee ja l?liti komplektiga kaasas.
Wizard
Huviline

pane mail ps joonistan sulle kiirelt skeemi siis
Wizard
Huviline

panin teele loodan, et on abi