Lisatulede ?hendamine
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
-huviline-
- Huviline
Kuna golf sai soetatud v?ikese v?idus?idu suunitlusega ja osa neist toimub ka pimedas ning ka muidu on pimedas m?nus peenestada,on soov ette panna lisatuled.Kuna ise olen aga totaalne v?hik,siis ei oska neid kuidagi ?hendada ning palun abi.Poes on m??gil mingid komplektid ?hendamiseks ,aga ma ei ole aru saanud,kas tegu on ainult kahele tulele m?eldud,v?i v?ib ka rohkem neid taha panna?igastaahes on pakis ?ks relee. Sooviks panna kokku 4 tuld, 2X ring rallye ja 2X siriuse kaugutuled.Ahjaa soovitaks keskmised 1 ja ??rmised teise l?liti alla panna.Et siis kahe l?litiga.
-
-huviline-
- Huviline
-huviline-
- Huviline
-huviline-
- Huviline
4ratast
- Huviline
- Auto: BMW i4 M50
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 18 korda
- Kontakt:
Ma arvan, et pigem ei suuda sina talle telefoni teel elektri skeemi selgeks teha. Kui sa ei suuda isegi siia kirjutada/joonistada seda skeemi kokku, siis kuidas sa m?tled selle (v?hikust) inimesele tel. teel selgeks teha??Algselt postitas: T6nis2
Kas suhtlusega probleemi(diktsioon halb).V?i ei oska siiski oma probleemi p?ris t?pselt lahti seletada?
L?pptulemus on see, et inimene p?letab oma auto maha t?nu sellele, et keegi talle telefoni teel mingi skeemi kokku kirjeldas (Ja usu mind, sina m?tled seda skeemi ?hte moodi, teiselpool toru olev inimene joonistab vaimusilmis hoopis midagi muud kokku - tulemus ? Pauk?)
▇ ▅ █ ▅ ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅ ▃ ▅ ▅ ▄
-
-huviline-
- Huviline
Mina ei m?elnud midagi halba,kui jutt sellest,lihtsalt telefonitsi ma ei saa iial seda selgeks seda endale.On vaja silme ette t?pset juttu v?i joonist v?i mis iganes,et saaks t?pselt teada,mis seletatud on ja mida tegema peab.Algselt postitas: T6nis2
Einoh ma sellepeale tulnudki. P??an n??d rohkem mitte nii t?pseks minna.M?TE. Tahad head ?elda saad peksa(s?nadega)
nii et kui viitsimist aidata ja seleteda,siis olen v?ga t?nulik!
[Muudetud: 16-11-2008 -huviline-]
-
Peps7
- Huviline
- Telefon: 5103244
- Auto: VW Golf V 1,6 75kw, Ford Galaxy 1,9TDI 85kw. Hingusele läinud VW Golf III 1,8 66kw, Ford Galaxy 2,3 103 kw
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Kui oma autole lisatulesid paigaldasin, ostsin poest komplekti, kus oli lisaks juhtmetele, releele ja l?litile ka ?petus, kuidas ?hendada. Tegemist oli Siriuse tootega ja peaks saada olema igas norm. autopoes kus kaubeldakse lisatuledega. Sa osta lihtsalt 2 komplekti ja ?henda ?ra.
http://www.ally.ee