laenasin s?brale autot ja t?i tagasi ?tles et kojamehe kaitse andis otsad aga panin uue kaitsme ja k?rsas kohe ?ra j?lle?
?kki keegi oskab ?elda kust viga otsida homme s?ita vaja aga ilma suht jama s?ita.
tegu on golf 3-ga
Vaata ?kki on sul midagi hoovastike vahele j??nud ja kiilus kinni,seega peksabki kaitsme l?bi koguaeg. mul igaljuhul juhtus kunagi nii,et mingi lahtine ese j?i hoovastike vahele.
pakun v?lja variandi lihtsalt!
WARNING! To avoid possible breathing problems caused by rapid acceleration of this Corrado,all females are advised to remove any tight fitting clothes. TELF : 53739123
Kojameeste relee ,alumine rida vasakult teine.Ventol on nr. 99.Golfil v?ib olla teine nr. kuna tagaklaasi funktsioon juures.V?ib veel l?his olla roolipealses l?litis.Klaasi pritsu mootorisse v?id otse voolu kontrolliks sisse lasta.Selle mitte toimimine v?ib olla ka kokku sattumus,teine viga sama aegselt tulnud.
Kui su autol kojameeste kaitse l?bi l??b siis kuidas veendusid et relee korras on?Millalgi v?iks ju probleemi t?psemalt kirjeldada.Mida relee kontrolliks tegid et t?pselt veendunud temakorras olekus?
probleem t?psemalt selles et nii kui uue kaitsme sisse panen ja s??te sisse keeran l?heb ka kaitse kohe l?bi proovisin suuremat kaitset kui oli aga ikka kohe l?bi kui s??te sisse keeran s??te sisse keeramisel ei peaks ju vool ei kojameestesse minema ega ka aknapesu vedeliku paagile,need v?tsin j?relt ?ra aga ikka t?pselt sama kas kuskil kangi sees on viga v?i siis t?esti relees.
tuli m?tte vaatan kas passatil sama kui on siis saan ka releed kontrollida. annan hiljem teada kas asi muutus v?i ei.
Siit me harutamegi edasi nimelt rooli plastik lahti siis kojameeste pistik v?lja ja... kas n??d vaikus majas? Pane (pistik v?ljas)kaitse tagasi,ja siis taas pistik sisse. Kas l?i kaitse taas v?lja? Midagi pidi juhtuma??hes?naga kontrollida rooli pealset blokki.
mu golfil l?ks kojamehe kang p?lema. v?tsin kaitsme v?lja ja sain 500km rootsit l?rtsi sees veel s?ita... p?rast vahetasin kangi ?ra ja asi korras... ilmselt sul nii kulunud veel ei ole ja plaksib kaitset l?bi. v?i siis mul oli liiga j?me kaitse et l?bi ei p?lenud... otsingut kasutad siis siin m?nelgi on golfi kojamehe kang rooli ?mbert k?rssama hakanud... olen 99% kindel et asi selles
v?tsin kangi just j?relt ?ra sama jama nagu juba k?ik asjad mis saavad j?relt ?ra ikka p?levad l?bi ingli [VW Bot: "Keel korda!"] jama.?ks v?imalus v?ib olla veel kas kaitsmeplokkis ei v?i mingi l?his tekkida kuidas kontrollida saaks