üks laba käis vastu jah. ma arvan et vastu hakkas ta käima kuna ma üritasin alguses seda plekki kruvikaga maha kangutada:lol: siis aga süvenesin süsteemi ja sain õieti lahti. enam ei käi labad vastu väänasin pleki korda tagasi. küünlad on uued küünlajuhtmed on uued,jagajakaas on uus, süütepoolile panin ledi vahele ja hakkas ilusti plinkima,sai proovitud ka teist süütepooli.hall andurile panin ka ledi vahele. ma ei tea aint kas õigetele juhtmetele. ma panin pruunile ja rohelisele, aga foorumist lugesin et üks tuleb panna akuplussi ja teine anduri O peale signaal siis? aga samas nii palju kui ma foorumist lugend on tavaline hal landur,sümptomid nagu mul olid. pöörded kõikusid kohati suri välja.sõites vahepeal, kuni ükspäev läks korra käima turtsus ja paukus ,aga gaasiandes suri ära,ja nüüd ei lähe enam üldse
ma ei suuda kuskilt leida õiget hall andurit mis sobiks mu autole. kõik firmad pakuvad 4 auguga kinnitust ja juhtmetega varjanti. kui keegi teab kus saab siis võiks teada anda,või on kellegil kasutatud aga töökorras olemas,et laenata või vajadusel müüa.hall andur mis mis mul vaja on:
http://g.imagehost.org/0320/P1070161.jpg