spidoplokk pullib

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
olen1karl
Huviline
Auto: vw golf 4- 5 ukseline sdi
spidoplokk pullib

Lugemata postitus Postitas olen1karl »

Tere KLUBILISED! nimelt on mul 2001 a golf 4 1,9 sdi 50 kw... ja spidoplokiga mingi jama... nimelt tihti peale ei näita kiirust ,vahel ainult aga seda ka väga harva...enamus ajast sõidan tomtomiga ringi kuna spidoplokk peees...ja kütuse seier ka omadega läbi see aga sellepärast et sealt murdus üks mähis puruks ,keegi kes asja uurima hakkas lõhkus tolle ka veel ära ,,nüüd sõidangi koguaeg 0 km tunnis ...km juurde ei tiksu ja kütust ei saa ka kontrollida kui palju autos sees seda veel on .. õnneks läheb kütusetuli põlema kui küte otsa saama hakkab..aga pöördeid ja temp näitab ka ... aga pööreteseier hakkab ka teatud ajal valetama , kas näitab liiga palju või liiga vähe ...vahel kohapeal seistes, hüppab kiiruse seier üles alla... ja km tulevad juurde.... ühesõnaga siuke pull värk mul toimumas....ma siin tahtsin siis küsida et mis sellega ettevõtta ,äkki oskate soovitada mis oleks mul kõige targem teha......et kas lammarist uus võtta ja siis ümber õpetada ja palju selline värk mulle maksma võib minna ja kes sellega hakkama saaks ja mul ära teeks .... ilmselgelt sooviksin võimalikult soodsalt ja kvaliteetselt :D asja korda saada...ise elan tallinnas.
Vasta

Mine “Elektroonika”