Passat B5, AIR BAG-i välja lülitamine?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
dub1
- Huviline
- Telefon: 5 8257569
- Auto: Passat b6.. 07a ja T5 multivan 2004
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 12 korda
Passat B5, AIR BAG-i välja lülitamine?
Tere, Kas saab passat b5 välja lülitada kõrvalistme airbagi?
VäikeWürst - VW
-
Wizard
- Huviline
- Auto: g4 variant `05
- Tänanud: 1 kord
Re: Passat B5, AIR BAG-i välja lülitamine?
Teoreetiliselt arvutiga saab aga targem oleks ehitada sinna ikka füüsiline lüliti.
Br.
-
dub1
- Huviline
a see lüliti tuleb ühendada kuhu?Wizard kirjutas:Teoreetiliselt arvutiga saab aga targem oleks ehitada sinna ikka füüsiline lüliti.
Miks küsin on see,et kui tahan turvatooli ette panna, siis tuleb air bag välja lülitada ju.
VäikeWürst - VW
-
Wizard
- Huviline
Air bag`i juhtmete vahele. Endal peidetud kindalaekasse lüliti. Ühes astmes ühendab airbagi taha ja teises takisti ahelasse ja padi tagant ära. Kui süüde väljas lülitada siis ei hakka tuli ka põlema ja auto ei saa midai aru, et valesti oleks.
Br.
-
Stollu
- Huviline
- Auto: Bora AUQ(rip), Golf3 GTI(ex) , Audi A4 ASN
- Tänatud: 1 kord
kui tehasepoolt pole väljalülitamis nuppu siis ei soovitata üldse seda näppida aga põhjalikumalt loe siit - http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?p=750392" onclick="window.open(this.href);return false;
-
dub1
- Huviline
Njah selles jällegi õigus, et istme padi jääb....Stollu kirjutas:kui tehasepoolt pole väljalülitamis nuppu siis ei soovitata üldse seda näppida aga põhjalikumalt loe siit - http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?p=750392" onclick="window.open(this.href);return false;
eks siis tuleb suurem auto muretseda, kuhu mahub ka taha istmele turvahäll.
VäikeWürst - VW
-
Stollu
- Huviline
- Auto: Bora AUQ(rip), Golf3 GTI(ex) , Audi A4 ASN
- Tänatud: 1 kord
mind pani muretsema just see ahela näppimine kui kindel sa võid olla et avarii korral kõik toimib ?
-
dub1
- Huviline
ega seda enne teada ei saa, kui avarii on käes... keegi ei saa 100,, protsenti kindel olla, et kõik toimib nii nagu vaja
VäikeWürst - VW
-
Wizard
- Huviline
Istme padi ei löö ju ette, kui see ohustaks turvahälli siis see ju ohustaks ka inimest kes seal istub.
100% töötamises saab kindel olla ainult siis kui avarii on tehtud on neid juhtmeid siis näpitud või ei.
Mina enda töös ei kahtle asjad korralikult tehtud.
Esindus pakkus ka vanasti sellist KIT`i et lülitavad airbagi välja panid siis veel kleepsu armatuurile, et täiskasvanud teaksid, et padi ei tööta.
Reaalselt ei ole see vötmega keeratava lülita ka midagi muud kui takisti kuhu lülitatakse ahel ringi.
100% töötamises saab kindel olla ainult siis kui avarii on tehtud on neid juhtmeid siis näpitud või ei.
Mina enda töös ei kahtle asjad korralikult tehtud.
Esindus pakkus ka vanasti sellist KIT`i et lülitavad airbagi välja panid siis veel kleepsu armatuurile, et täiskasvanud teaksid, et padi ei tööta.
Reaalselt ei ole see vötmega keeratava lülita ka midagi muud kui takisti kuhu lülitatakse ahel ringi.
Br.
-
Reintz
- Huviline
- Auto: Volkswagen Bora 1.6 1999; 06' Jetta
Ma ei tea kui palju kattub, aga Golf 4 puhul käib asi nii:
http://volkswagen.workshop-manuals.com/ ... hp?id=1327
http://forums.tdiclub.com/showthread.php?t=152807
http://volkswagen.workshop-manuals.com/ ... hp?id=1327
http://forums.tdiclub.com/showthread.php?t=152807
Viimati muutis Reintz, 30 Apr 2013, 19:00, muudetud 1 kord kokku.
- masuurik
- Huviline
- Auto: QUATTRO 5.
- Tänatud: 2 korda
Kui soovid, olen hetkel viljandis ning arvutimajandus ka kaasas. Lülitan airbagi sul välja:) kontaktid allkirjas.
-
Laur
- Huviline
- Auto: Mercedes E350CDI 4Matic
Ma nüüd targutan, aga kõikidel passatitel on tagumine iste kuhu saab ilusti laste istme paigaldada, avarii korral oluliselt ohutum koht ka.
Loomulikult lapsed on erinevad ja vanemad ka, kuid sõidu aeg lapsege tegelemine nagunii risk ja seistes pole enam vahet.
Ikkagi eelistaks korras airbagide ühendust väikesele ebamugavusele. Iial ei või teada millal unustad padja tagasi lülitada, võibolla just siis kui seda kõige rohkem vaja on.
Loomulikult lapsed on erinevad ja vanemad ka, kuid sõidu aeg lapsege tegelemine nagunii risk ja seistes pole enam vahet.
Ikkagi eelistaks korras airbagide ühendust väikesele ebamugavusele. Iial ei või teada millal unustad padja tagasi lülitada, võibolla just siis kui seda kõige rohkem vaja on.
Viimati muutis Laur, 01 Mai 2013, 09:33, muudetud 1 kord kokku.
M.O.T.T
-
audivana
- Huviline
- Telefon: 56871880
- Auto: Volkswagen Passat 1.9tdi 1999a, Audi A4 B6 1.9tdi
Mina ajasin sama asja tagasi kui põnn väiksem oli. Üksi sõites tundus, et tal seal taga igav.
Nüüd juba suurem ja enam pole probleemi.
Nüüd juba suurem ja enam pole probleemi.
-
dub1
- Huviline
Kahuks ei mahu taguistmele laste turvahäll.yks kirjutas:Ma nüüd targutan, aga kõikidel passatitel on tagumine iste kuhu saab ilusti laste istme paigaldada, avarii korral oluliselt ohutum koht ka.
Viimati muutis argo, 01 Mai 2013, 15:44, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: quote
Põhjus: quote
VäikeWürst - VW
-
copilot
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
dub1 kirjutas:Kahuks ei mahu taguistmele laste turvahäll.yks kirjutas:Ma nüüd targutan, aga kõikidel passatitel on tagumine iste kuhu saab ilusti laste istme paigaldada, avarii korral oluliselt ohutum koht ka.
See mingi umme suur turvahäll siis??? Isegi minu Borasse mahub tagaistmele nii turvahäll kui ka suuremat sorti turvatool....sul ju lausa passat istumise all, kus ruumi peaks lahedamalt olema.
Diesel Power KEEPS ME GOING
-
audivana
- Huviline
Jäin ka mõtlema. Minul mahtusid mõlemad sisse. Nii häll kui tool.
-
Reintz
- Huviline
- Auto: Volkswagen Bora 1.6 1999; 06' Jetta
Mu Borasse mahub ka turvahäll taha ära.
Paar päeva tagasi proovisin enda poolt lingitud õpetuse järgi airbagi välja lülitada. Toimis.
Paar päeva tagasi proovisin enda poolt lingitud õpetuse järgi airbagi välja lülitada. Toimis.
-
dub1
- Huviline
copilot kirjutas:dub1 kirjutas:Kahuks ei mahu taguistmele laste turvahäll.yks kirjutas:Ma nüüd targutan, aga kõikidel passatitel on tagumine iste kuhu saab ilusti laste istme paigaldada, avarii korral oluliselt ohutum koht ka.
See mingi umme suur turvahäll siis??? Isegi minu Borasse mahub tagaistmele nii turvahäll kui ka suuremat sorti turvatool....sul ju lausa passat istumise all, kus ruumi peaks lahedamalt olema.
Selles mõttes mahub jah... kuid siis ei saa ees istuda, kui siis väikest kasvu inimene... aga kuna me naisega mõlemad pikad (mina siis 191) siis naisel on seal ebamugav istuda
VäikeWürst - VW
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Mind paneb see teema hämmastama.
Mul sõber omab 2004a universaal passatit ta on sellega ära turvahällitanud 2 last ( üks veel turvatoolis 2,5 aastane ) Ja minagi olen selle auto kõrvalistmel sõitnud vähemalt 2000km nii, et laps on minu taga.
Mida te teete seal eesistme peal? Selleks on vast mugavamad ja natuke praktilisemad kohad.
Mul sõber omab 2004a universaal passatit ta on sellega ära turvahällitanud 2 last ( üks veel turvatoolis 2,5 aastane ) Ja minagi olen selle auto kõrvalistmel sõitnud vähemalt 2000km nii, et laps on minu taga.
Mida te teete seal eesistme peal? Selleks on vast mugavamad ja natuke praktilisemad kohad.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
-
copilot
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
Ma just tahtsid pakkuda, et kas olete naisega mõlemad lihtsalt nii pikad/suured ja võtate kogu see lisaruumi ise ära
Ja mina olen seega kääbus
Aga siis lülita airbag välja ja pistik tagant ära...eeldatavasti võiks sama teha istme külgpadjaga. Minule teadaolevalt pole vaja ei takisteid vms vahele panna sellisel juhul, ainult et pead teadma et kui keegi täiskasvanu ees sõita tahab, siis palud taha istuda vms sest ees padi ei toimi....kuigi G2 jms autodel pole patjadest haisugi
Aga siis lülita airbag välja ja pistik tagant ära...eeldatavasti võiks sama teha istme külgpadjaga. Minule teadaolevalt pole vaja ei takisteid vms vahele panna sellisel juhul, ainult et pead teadma et kui keegi täiskasvanu ees sõita tahab, siis palud taha istuda vms sest ees padi ei toimi....kuigi G2 jms autodel pole patjadest haisugi
Diesel Power KEEPS ME GOING
-
audivana
- Huviline
Kui see naine nii kõrge on, siis tal taha istudes veel vähem ruumi.
-
raiku
- Huviline
- Telefon: 5214714
- Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)
turvatoolidest ärge rääkige, nendes lapsed teisipidi jne jne jne jne.
turvahällid on sellised kurjajuured jah, et taha pannes vastu seljatuge ja minul põlved väga ebamugavalt vastu armatuuri (sooda oct combi) naisel pole probleemi, minul on
aga see mure kaob ära mõne kuuga, või siis kui häll panna keskele.
, aga on vist ka erineva asetusega hälle või oli mul golfis midagi teisiti seal ei mäleta seda muret
turvahällid on sellised kurjajuured jah, et taha pannes vastu seljatuge ja minul põlved väga ebamugavalt vastu armatuuri (sooda oct combi) naisel pole probleemi, minul on
, aga on vist ka erineva asetusega hälle või oli mul golfis midagi teisiti seal ei mäleta seda muret
viljandi mölamies
-
dub1
- Huviline
esiteks pole universaal passatiga tegu rako.
Teiseks bemmi ei osta kindlasti...
Ja kolmandaks kohe kohe on buss tulekul
siis mure murtud
Teiseks bemmi ei osta kindlasti...
Ja kolmandaks kohe kohe on buss tulekul
VäikeWürst - VW