G4 starter
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
vwgolf86
- Huviline
- Auto: VW GOLF VARIANT 2016a.1,6 81kw ,GOLF 4 VARIANT 66kw
G4 starter
Tere
Lugesin eelnevaid teemasid starteri kohta,minu starter kuidagi teistmoodi,lugu selline starter sai puhastatud kokkupandud,hommikul veab kuidagi vaevaliselt,mõõdetud starteri käivitusvoolu 254A ampertangidega aku 760A mootor diisel,õhtul töölt minnes ei poo.Laadisin katse mõttes aku täis ikka esimesel käivitaamisel poob.
Kas võib olla viga otsapuksis ?ei saa aru ka kas on kulunud silmaga vaadates tundub okei määre ka ilusti vahel.
Mida veel vaadata?
Tänud ette.
Lugesin eelnevaid teemasid starteri kohta,minu starter kuidagi teistmoodi,lugu selline starter sai puhastatud kokkupandud,hommikul veab kuidagi vaevaliselt,mõõdetud starteri käivitusvoolu 254A ampertangidega aku 760A mootor diisel,õhtul töölt minnes ei poo.Laadisin katse mõttes aku täis ikka esimesel käivitaamisel poob.
Kas võib olla viga otsapuksis ?ei saa aru ka kas on kulunud silmaga vaadates tundub okei määre ka ilusti vahel.
Mida veel vaadata?
Tänud ette.
-
copilot
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
Re: G4 starter
Nii spetsialistid ja muidu tegijad. Olen siis siin nende uute(nn tehase taastatud) starterite hindu vaadanud ja vähegi tuntud mark algab hinnast 113 EUR ja seegi eeldab neile vana tagasi saatmist, kuid hiljuti sattusin peale ühele DIY teemale ning väga heale youtube videole, kuidas pmt pmt minu autol olevat Boschi starterit värskendada....kiire yeebay otsing juppidele annab hinnaks kokku 35 yeurts kanti koju toomisega. Selle hinna sees siis uus harjadebox,puks ning uus soleoid/tõmberelee. Lahti võtmine ja kokku panemine tundub olema sel starteril ikka suht lapsemäng.
Et siis, kui starter veab väsinult st aeglaselt, siis nagu mina aru saan, peamine põhjus kulunud harjad ja vb ka mingi pinge kadu solenoidi ja starteri harjade vahel ja sp polegi tavaliselt lihtsalt puhastamisest kauaks tolku?(ühendused starteri ja aku vahel üle käidud).
Tundub olema suht mõistlik raha, mille eest proovida ning paar tundi vaikselt õlle kõrvale veidi nokitseda ning õnnestumise korral peaaegu et uus starter saada mis peaks kestma jälle päris pikalt? Mis arvate ja jagage kogemusi ise starteri taastamise osas.
Et siis, kui starter veab väsinult st aeglaselt, siis nagu mina aru saan, peamine põhjus kulunud harjad ja vb ka mingi pinge kadu solenoidi ja starteri harjade vahel ja sp polegi tavaliselt lihtsalt puhastamisest kauaks tolku?(ühendused starteri ja aku vahel üle käidud).
Tundub olema suht mõistlik raha, mille eest proovida ning paar tundi vaikselt õlle kõrvale veidi nokitseda ning õnnestumise korral peaaegu et uus starter saada mis peaks kestma jälle päris pikalt? Mis arvate ja jagage kogemusi ise starteri taastamise osas.
Viimati muutis copilot, 19 Apr 2014, 08:37, muudetud 1 kord kokku.
Diesel Power KEEPS ME GOING
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 44 korda
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Tõmberelee vahetus, käkimöki 
Harjadega läheb veidi kauem, kui teha esimest korda. Aga muidu täiesti tehtav.
Harjadega läheb veidi kauem, kui teha esimest korda. Aga muidu täiesti tehtav.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
t6nis3
- Ära pane mind tähele!
- Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 44 korda
Ehk ütled,mis tähendab ,,kulunud,, harjad ja harjad. Mis erinevus nendel on .Copilot. vastus sinule.
Viimati muutis t6nis3, 19 Apr 2014, 22:11, muudetud 1 kord kokku.
-
Priidik333
- Tunnustatud
- Telefon: 53644681
- Auto: VW Touareg 2005 2,5TDI, Partner Tepee 2013, VW Passat B4 VR6 man.Opel Frontera 2,5 TD.Nordkapp 17 120 Hp 87a.
Juppide tellimine e-bayst väga lihtne aga enne seda tuleks ikka teha kindlaks milles viga.Te siin sõbrad omavahel (Copilot & golfi vend)tulistate 2 raudsest igas teemas aga veidi vähe on sellest infi mida peaks konkreetse asja puhul tegema.Tõnise jutus on iva , tõesti on olnud probleeme tõmbereleega ja see on ka üks võimalustest miks starter selliselt käitub.Kindlasti saab varuosad starterile Forsist ja klubilisele hea hinnaga.Kui vaja siis leian uue tehase starteri hea hinnaga.
www.autoravi.eu Diagnostika enamus autodele,Püsikiirushoidjate paigaldus,Hammasrihmade vahetus. Autode remont ja hooldus(Fuchs ja Mobil 1 õlid) , Karpide vahetus ja plekitööd,3D sillastend 53644681
-
copilot
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
Mida ma siin tulistan,kas sa arvad et ma ei saa aru,kui starter kehvalt veab ning esmased asjad st aku ja selle vahelised ühendused on kontrollitud. Ja kui vahetada,siis kõik st tõmberelee(ei maksa palju) ning harjad koos puksiga. Kokku 35 jeur ei ole ju palju pluss isenokitsemise rõõmu. Arvestades et starter olnud peal pea 450tkm jagu siis ilmselt pole neist harjadest seal suht midagi järgi. Saaksi ka mingi hiina jama nn tehase taastatud 70 jeur esst,aga kas see on ikka see,ennem siis juba siit uks t vähe sõitnud kasutatud starter aga OE.
-
copilot
- Huviline
V sul priidik on veel mingeid variante välja pakkuda? Kui lahti saab,siis ole näha kas miskit häda ka millegi muuga ja siis oleks jah vaja uut korraliku sisu?