Passat 2.0 diisel - 2007a juba kolmandat korda teeääres

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Asso91
Uustulnuk
Telefon: 58361441
Auto: VW Passat
Passat 2.0 diisel - 2007a juba kolmandat korda teeääres

Lugemata postitus Postitas Asso91 »

Tervitus !

Küsiksin siis targematelt pisut nõu - ehk on keegi varem kokku puutunud analoogse asjaga:

2 nädalat tagasi alustasin hommikul tööle sõitu, nagu ikka argihommikutel. Sain sõita ca 1,5 km kui auto täitsa lambist välja suri ja enam ei käivitanud. Helistasin siis tuttavatele töökoja meestele, kelle juures käis rihmavahetuses eelnevalt 2 nädalat tagasi. Tõmbasid siis auto töökotta ja õhtuks viga käes - kütusefiltri kaas, kust siis kütus filtrisse ja filtrist liigub, see 4 otsaline - pidavat seal mingi klapp läbi olema. NO mis seal ikka, tellisin Möllarist jupi, kuna B osana müüa polnud seda. Lõpuks sain auto mitu päeva hiljem kätte ja olevat korras olnud. Sain sõita järgmisel päeval uuesti tööle ja õhtul koju sõites jälle jäi seisma teeääres. No tere tali. Uuesti siis kõned peale et " tehke nüüd auto lõplikult korda ". Pandi mingi tavaline filter vahele ja sõideti sellega uuesti töökotta. Siis võeti paak maha ja vaadati et paak mingit möksi täis - kuigi ise olen koguaeg ausat kütust Statoilist võtnud. Puhastati seal asjad ära ja soovitati etteande pump ka ära vahetada. No siis tellisin selle ka ja pandi see junn ka külge. Paak muidugi puhastati ära ja kõik nagu pro. Sain siis uuesti 20km sõita kui jälle teeääres seisis....Suure surmaga võeti siis see vana filtri kaas lahti ja avastati, et mingisugune väike tükk seal vahel, kummitükk vms...

Siit siis minu küsimus - Mis edasi - Kas puksiiriga Möllerisse viima auto, või usaldan korra veel ja loodan, et teevad seal praeguses töökojas lõplikult korda? :D
Samuti, kas selle "vana kaane" oleks saanud tööle, kui see tükk sealt ära võeti... ?

Kuna ma jah, ise olen selline " autokauge " inimene ja väga ei jaga seda biiti, ja usun seda, mida räägitakse....
Vasta

Mine “Diislid”