2.0 85kw Bora küttesurve.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
woody
- Veteran
- Auto: Bora 2.0, B6 103 cbab
- Tänanud: 52 korda
- Tänatud: 9 korda
2.0 85kw Bora küttesurve.
Vajaks natukene taaskord foorumlaste abi, äkki kellegil tuleb puusalt tulistades hea idee, mida peaks järgmisena vaatama, kui surve niiöelda maha käib seismisega. Jutt ei ole siin kusjuures päevadest, vaid lausa mõnekümnest minutist. Vihjeks võin kohe ära öelda, et lekkeid ei ole. Olen juba natukene hullumas, kahtlustan paari asja ( üks neist on pump, vahetatud, mitte küll uus, kuid sõites ei lonka enam) ja siis pihusti lati otsas olev rõhuklapp, mida ma olen kahtlustama hakkkanud.
Kas pump ise hoiab ka survet üleval? Muidu töötab hästi, kuid just see käivitamise mure, et pead koguaeg küttesurve uuesti nö. üles laskma. See on hakkanud kergelt närvidele käima. Loodan, et keegi sai mu jutust midagi aru ka ja suudab minuga kaasa mõelda.
Kas pump ise hoiab ka survet üleval? Muidu töötab hästi, kuid just see käivitamise mure, et pead koguaeg küttesurve uuesti nö. üles laskma. See on hakkanud kergelt närvidele käima. Loodan, et keegi sai mu jutust midagi aru ka ja suudab minuga kaasa mõelda.
EI ole aega, üldse ei ole aega!!
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 44 korda
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Re: 2.0 85kw Bora küttesurve.
Rõhuklapp peab ikka kinni pidama, kui sealt vahelt lekib, siis laseb ju surve tagasivoolu kaudu maha. Kui ma nüüd õigesti mäletan, siis on seal 2 o rõngast, mis ei maksa midagi. Kohe saad mõõdud ja koodid.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
- R36
- Tunnustatud
- Kontakt:
Mõõte ei saanud, koodid tihenditele on 037198031 ja hind esinduses 6.25.
Kuid usun, et kui maha asja tõmbad mõõdu võtad ja õiged õli/bensiinikndlad o-rõngad otsid kohalikust poest saad ehk 2 euroga hakkama.
J.Aru küsis kunagi mult sama asja, ehk sai ta korda ja teab mõõtu.
Kuid usun, et kui maha asja tõmbad mõõdu võtad ja õiged õli/bensiinikndlad o-rõngad otsid kohalikust poest saad ehk 2 euroga hakkama.
J.Aru küsis kunagi mult sama asja, ehk sai ta korda ja teab mõõtu.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
woody
- Veteran
Naljakas on see, et see probleem hakkas peale mootori remonti. Kas rõhuklapi tihenditele oli see kuivale jäämine liig sellisel juhul? (Mootor oli nädalakese mööda garaazi molekuulideks)
- R36
- Tunnustatud
- Kontakt:
Tavaliselt see kõigi hädade algus ongi.woody kirjutas:Naljakas on see, et see probleem hakkas peale mootori remonti. Kas rõhuklapi tihenditele oli see kuivale jäämine liig sellisel juhul? (Mootor oli nädalakese mööda garaazi molekuulideks)
-
woody
- Veteran
Hetkel ütlen tänud ära. Jätan teema natukeseks aktiivseks, nii kauaks kuni probleem käes ja nurka visatud. Kuid panen siia ka, et mis see kurjajuur mul oli.
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Ei oska ka mina kahjuks neid mõõte öelda kuna tegu oli GWallace perekonda kuuluva Golfiga ja mina neid ei vahetanud (ehk siis ei saanud mõõta).