Küsimus ccm kohta
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Küsimus ccm kohta
Tere,oman 2000a passatit millele paigaldasin b5,5 kellad,suure kompuga, sellega seoses kuidas saada tööle püsikiiruse hoidja tuli,välitembi näidik ja näitama kui uks lahti?kas piisab ainult ccm vahetusest uuema vastu? Samas kas keegi lõuna-eestis oskab panna aknad kinni-lahti käima puldist?(tehase signa on peal).vabandust lolli küsimuse eest 
Viimati muutis nismo, 03 Juun 2015, 14:26, muudetud 1 kord kokku.
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 44 korda
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Re: Küsimus ccm kohta
Mismoodi toimima. Üldse ei toimi cruise tuli? Ma olen neid b5-5.5 kellasid vahetanud küll kuid hetkel ei meenu, mis cruise tuli tegi. Ma miskipärast arvan hetkel, et kui ei toimi siis ECU lihtsalt ei edastada seda infot üle CAN liini ja kange tahtmise korral vaja uut ECU-t. Välistembi jaoks on vaja uut kliimat ja can juhtmestiku kellade ja kliima vahel+ juhtmed ringi teha. Uue kliimaga ka uus temp andur. Uste jaoks uus CCM ja uued aknamootorid.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
Tuli ei toimi algusest peale jah(see auto on ka sinul käima pandud uute kelladega
)
-
ardiilves
- Huviline
- Telefon: 5248471
- Auto: Passat B5 2.7 bi-turbo 4motion
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
Püsikas ise töötab?
Uste jaoks on vaja jah uus ccm koos pistikutega panna (pistikud erinevad) ja aknamootorid ära vahetada + ccm-ist vedada CAN-i juhtmed kellaplokki. Korralik ettevõtmine. Minu autoteemast võid sirvida.
Uste jaoks on vaja jah uus ccm koos pistikutega panna (pistikud erinevad) ja aknamootorid ära vahetada + ccm-ist vedada CAN-i juhtmed kellaplokki. Korralik ettevõtmine. Minu autoteemast võid sirvida.
Klaasipuru-, klaaskuul-, soodaprits. Kirjuta info@pritsikeskus.com ning teeme detailid puhtaks.
Püsikas töötab ilusti,huvitav on, et kompu peal näitab kui kapot avatud aga uksi mitte.
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 44 korda
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Kapott käib läbi eraldi analoogsignaali mitte üle cani.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus