Uurisin täna oma golf 4 2001a. esiistme alust ja vaatasin seal mingi andur ja juhe. No juhe vast airbag aga ülejäänd? Istmesoendust pole ja elektrilist isrme liigutamist ka mitte. Mõned pildid ka et aru saada.
http://img3.imageshack.us/i/p9070009.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img245.imageshack.us/i/p9070007.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Esiiste alune
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 58 korda
- Tänatud: 599 korda
Sul on ka mingisugused foobiad või?
Paari nädala jooksul on imemis hääl tekkinud, õli on üle öö tumedaks läinud ja nüüd veel see.
Mina ei näe seal peale airbagi juhtme ja pistiku ühtegi teist juhet, andurist rääkimatta.
ps. avastamis ruumi on veel küllaga, nt. tagaistme all on plastik kaas, kust kaudu saab kütuse pumbale ligi, pagasi ruumi põhja mati all on tagavara ratas.......
Paari nädala jooksul on imemis hääl tekkinud, õli on üle öö tumedaks läinud ja nüüd veel see.
Mina ei näe seal peale airbagi juhtme ja pistiku ühtegi teist juhet, andurist rääkimatta.
ps. avastamis ruumi on veel küllaga, nt. tagaistme all on plastik kaas, kust kaudu saab kütuse pumbale ligi, pagasi ruumi põhja mati all on tagavara ratas.......
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 58 korda
- Tänatud: 599 korda
Ega ma ülbagi. Lihtsalt naljakas on lugeda iga natu aja tagant selliseid avastamis teemasi "leidsin sellse asja, kas peabki olema või on midagi valesti". Tee üks teema nt asjaosaliste autode alla oma autost ja küsi seal selliseid asju, pärast hea ülevaade kah.
ps. ja õli sisse ma oma näppe vabatahtlikult ei topi
ps. ja õli sisse ma oma näppe vabatahtlikult ei topi
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....